Головна Новини Світ Росія Російську акторку хочуть посадити на 5 років за "приниження росіян": що вона сказала
commentss НОВИНИ Всі новини

Російську акторку хочуть посадити на 5 років за "приниження росіян": що вона сказала

Актрису Яну Троянову, яка заявляла, що їй соромно за Росію, яка "прийшла до фашизму", хочуть визнати "іноагентом".

22 жовтня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:

Зірку з РФ — акторку Яну Троянову, яка є  жорстокою  супротивницею  кривавої путінської  влади та військового вторгнення, яке  господар Кремля   почав на  Україні –  в державі-агресорці Росії   мають задум  оголосити "іноагентом" та  дати тюремний термін.

Російську акторку хочуть посадити на 5 років за "приниження росіян": що вона сказала

Яна Троянова (фото з відкритих джерел)

 Героїні кіносеріалу "Ольга" можлива загроза на  п'ять  років  тюрми  за статтею "Порушення ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності". Цього  вимагають громадяни російської  держави-агресорки,  гідність яких ніби "принизила" акторка.

Групу  ображених на  Яну Троянову очолює її  екс-колега – актор-путініст Оскар Кучера.

"Яно, Яночко. Що з тобою трапилося? Чи ти завжди такою була? Росія – країна виродженців, трусів, зрадників, де сусід стукає на сусіда, ти кажеш. А от Україна, знову ж таки, за твоїми словами, ніколи не була такою. Мовляв, українці – це нація, а росіяни – виродженці. Ти цокнулася, Яночко, цокнулася остаточно. Шкода", – озвучив він свої думки у  власному Telegram-каналі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка назвала Путіна злодієм, а РФ — "хворим суспільством". Артистка з РФ Яна Троянова, яка виступає  проти військового вторгнення і з цієї причини  поїхала у  Францію, називає Росію "зґвалтованою бабою". Жителі Росії, на думку Троянової, —  є хворим  суспільством, після розпаду СРСР  російські громадяни  так і не навчились  жити  вільно.

Акторка наголосила, що  саме ця риса — інертність і робить  мешканців Росії — хворим і байдужим суспільством. Далі  ця  загальна байдужість і  призвела  до фашизму в РФ, висловилась  Троянова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини