Головна Новини Світ Росія Російську акторку оголосили в розшук: що вона відповіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Російську акторку оголосили в розшук: що вона відповіла

Тетяна Лазарєва підтвердила, що в країні-окупанті вона офіційно вважається злочинницею.

16 червня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Російська артистка Тетяна Лазарєва,  яку визнали в країні-агресорці іноземним агентом, бо  критикувала  кремль і підтримувала  Україну, зараз  стала  в рф  кримінальним злочинцем.

Російську акторку оголосили в розшук: що вона відповіла

Тетяна Лазарєва(фото з відкритих джерел)

Про це  інформують російські ЗМІ. Досьє на акторку з'явилось в розділі розшуку на сайті російського МВС .

За інформацією відомства, Лазарєву оголошено в країні-окупанті в розшук за статтею про дискредитацію військових.  

При цьому,  сама  акторка, що з 2016 року мешкає в Іспанії, а з лютого 2022 року  не приїжджає в  РФ, до нового звання  "кримінальниці" поставилась з гумором. "Раніше я думала, що кримінальники — це ті, хто грабує, ґвалтує і вбиває людей. А тепер виявляється, що це я!" — написала акторка в Instagram-сторіс.

Тетяна Лазарєва — російська артистка і телеведуча. Стала відомою, після того, як знялась в  комедійному серіалі "33 квадратні метри" і шоу "Хороші жарти", де була ведучою  разом із Михайлом Шацем і Олександром Пушним.  Саме 24 лютого 2022 року була в Києві, і початок повномасштабної війни побачила  особисто. Відкрито висловила свою  антивоєнну позицію і  постійно критикує російський уряд.  В липні 2022 року була занесена російським Мін'юстом  до списку іноземних агентів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії оголосили в розшук титулованих спортсменівВ Міністерстві  внутрішніх справ РФ повідомили, що  оголосили в розшук за кримінальною статтею знамените  подружжя – фехтувальників Сергія і Віолетту Біду.  

Офіційна причина розшуку, що згадувані  титуловані спортсмени не могли продовжувати  мешкати в Росії і виїхали в Сполучені Штати. В  повідомленні про розшук на сайті   міністерства не  називається  номер статті, за якою розпочались пошуки подружжя  фехтувальників,  інформують російські  ЗМІ. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини