Головна Новини Світ Росія РосЗМІ розповіли деталі замаху на військового топ-чиновника у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

РосЗМІ розповіли деталі замаху на військового топ-чиновника у Москві

РосЗМІ підтвердили інформацію, що постраждалим є Торгашов, який служив у секретній військовій частині

24 липня 2024, 10:19
Поділіться публікацією:

Як повідомляють росЗМІ з посиланням на правоохоронні органи, під час вибуху позашляховика Toyota Land Cruiser на півночі Москви, який стався 24 липня, постраждали військовослужбовець, учасник "спеціальної військової операції" Андрій Торгашов і його дружина.

РосЗМІ розповіли деталі замаху на військового топ-чиновника у Москві

Замах на топ-військового РФ

Відомо, що машина належить Торгашову. Зазначається, що він та його дружина в момент вибуху перебували в автомобілі та постраждали.

РосЗМІ повідомляють, що 50-річний Андрій Торгашов народився в Казахстані, якийсь час жив у Новосибірську та Калінінграді, потім переїхав до Москви. Кілька років тому він служив в одній із секретних військових частин і значився там на посаді старшого офіцера.

Відомо, що російські слідчі вже порушили кримінальну справу за фактом вибуху автомобіля із пасажирами на вулиці Синявинській на півночі Москви. За інформацією прес-служби Слідчого комітету РФ у столиці, слідчі та криміналісти спільно з оперативними службами оглядають місце вибуху. Найближчим часом буде призначено кілька експертиз, у тому числі медичну та вибухотехнічну.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що вранці 24 липня автомобіль Toyota Land Cruiser вибухнув на парковці у дворі будинку на Синявинській вулиці на півночі Москви. У момент вибуху у машині перебував Андрій Торгашов. Чоловікові відірвало кінцівки. Крім нього, з рваними ранами обличчя госпіталізували жінку. Передбачається, що в автомобіль було закладено вибуховий пристрій і діяв кілер.

У телеграм-каналі Astra пишуть, що Торгашов – заступник начальника радіоцентру, що передає, військової частини супутникового зв'язку №33790. Згідно з відкритими даними, в/ч 33790 — це 89 центр супутникового зв'язку ЗС РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини