Головна Новини Світ Росія РосЗМІ вихваляються: всесвітньо відомий бренд знову зареєстрував свої товарні знаки в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

РосЗМІ вихваляються: всесвітньо відомий бренд знову зареєстрував свої товарні знаки в РФ

Російські ЗМІ повідомляють, що The Coca-Cola Company подала три заявки на реєстрацію в РФ товарних знаків - Coca-Cola, Sprite та Fanta

14 червня 2024, 11:24 comments11065
Поділіться публікацією:

Coca-Cola, яка пішла з російського ринку після початку великої війни, знову реєструє свої товарні знаки у РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Meduza, з посиланням на газету "Ведомости".

РосЗМІ вихваляються: всесвітньо відомий бренд знову зареєстрував свої товарні знаки в РФ

Coca-Cola знову зареєструвала свої товарні знаки у РФ. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що The Coca-Cola Company подала три заявки на реєстрацію в РФ товарних знаків — Coca-Cola, Sprite та Fanta. Заявки, подані у квітні, виявили у базі даних Федеральної служби з інтелектуальної власності РФ (Роспатент).

За російським законодавством товарні знаки у разі їх невикористання протягом трьох років біля країни може бути анульовані. З урахуванням того, що бренди Coca-Cola, Sprite та Fanta були виведені з ринку у 2022-му, їхня правова охорона може бути достроково припинена у 2025 році, заявила генеральний директор російської компанії "Онлайн патент" Аліна Акіншина. Вона припустила, що Coca-Cola подає заявки до Роспатенту, щоб не допустити втрати прав на свої ключові бренди.

Інші російські фахівці у галузі патентного права не виключають, що заявки на реєстрацію брендів можуть свідчити про намір Coca-Cola у майбутньому повернути їх на російський ринок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — видання "Financial Times" зазначає, відомі у всьому світі західні компанії не хочуть продавати бізнес у Росії з дисконтом у 90%, а деякі більше не відчувають, що змушені йти з країни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише.

"Багато європейських компаній опинилися між молотом і ковадлом", — сказав один із керівників, який працює із західними компаніями в РФ.

Він зізнався, що багато власників бізнесу прямо сказали, що підуть. Все через те, що їм надали вибір покупців, який був для них неприйнятний. Інший керівник, який працює із західними компаніями в Росії, сказав, що настрої помітно змінилися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини