Головна Новини Світ Росія Розбився російський вертоліт з екіпажем в Бурятії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбився російський вертоліт з екіпажем в Бурятії (ВІДЕО)

На території Росії вчергове розбився військовий гелікоптер, усі члени екіпажу загинули.

16 грудня 2022, 12:28
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Російській Федерації розбився військовий гелікоптер МІ-8 в столиці Бурятії місті Улан-Уде, за попередньою інформацією увесь екіпаж загинув. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "ЗСУ Оперативний".

Розбився російський вертоліт з екіпажем в Бурятії (ВІДЕО)

В Росії розбився вертоліт. Фото: з відкритих джерел

Російська літальна техніка перетворилась на летальну зброю для її членів екіпажу.Вчергове російський вертоліт впав та розбився на території Російської Федерації.

Поки російськівійськові обстрілюють українські міста та села на території Бурятії розбився гелікоптер МІ-8. Відомо, що увесь екіпаж вертольота загинув у складі трьох осіб.

Місцева влада на чолі з керівником регіону Олексієм Ціденовим запевняє, що готова виплатити 1 млн рублів сім'ям постраждалих

Гелікоптер належить до місцевого заводу в Бурятії та розбився недалеко від аеропорту Улан-Уде. Попередньою причиною аварії гелікоптера МІ-8 називають пожежу в двигуні. Вертоліт рухався в бік Китаю, де мав бути проданий.

Переглянути відео з палаючим російським вертольотом МІ-8 можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії відбувається серія авіакатастроф. Експерти назвали кілька причин, чому останнім часом в РФ літаки та гелікоптери почали зазнавати аварій. Головним чинником називають надмірну експлуатацію та недостатню кількість запчастин, що пов'язано з санкційними обмеженнями Росії.

Також "Коментарі" писали про літак, який розбився на території Туреччини. За попередньою інформацією винищувач зіштовхнувся в повітрі з птахом. Пілот вдало зміг катапультуватись з пошкодженої військової техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

eeeee

16 грудня 2022, 14:36

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини