Головна Новини Світ Росія Розслідувач заявив, що у Кремлі планують нові вбивства опозиціонерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Розслідувач заявив, що у Кремлі планують нові вбивства опозиціонерів

Розслідувач проекту Bellingcat Христо Грозєв в інтерв’ю журналісту Михайлу Зигарю заявив, що опозиціонер Олексій Навальний не буде останньою жертвою Кремля, передає портал «Коментарі»

2 березня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:

Зокрема, Христо Грозєв заявив, що російський диктатор Володимир Путін начебто продовжить вбивати опозиціонерів та політичних в’язнів.

Розслідувач заявив, що у Кремлі планують нові вбивства опозиціонерів

Христо Грозєв

При цьому розслідувач, оприлюднюючи такі інформацію, посилається на своє джерело в Кремлі.

За його словами, саме це джерело після смерті опозиціонера Олексія Навального натякнуло, що це начебто не остання жертва.

"Не хочу робити прогнози, але я реально боюся, що мотивація Путіна була цим вбивством довести Заходу, що він більше не має червоних ліній",
— підкреслив Грозєв.

На його думку, таким чином начебто російський диктатор хоче змусити Захід домовлятися про ситуацію в Україні на своїх умовах.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 16 лютого стало відомо, що в російській колонії помер опозиціонер Олексій Навальний. Йому стало зле на прогулянці. Врятувати навального не змогли медики з колонії, а працівники швидкої допомоги констатували його смерть.

Після цього, ряд західних лідерів в тому числі і президент Володимир Зеленський заявили, що російський диктатор вбив опозиціонера Олексія Навального.

Окрім того, портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією представника ГУР Міноборони Андрія Юсова, Кремль уже начебто визначив наступну жертву після Навального. За інформацією розвідника, у адміністрації російського диктатора Володимира Путіна проводилися наради щодо подальших дій стосовно інших опозиціонерів. При цьому, як підкреслив представник ГУР, "гестапівці" вибрали собі наступну жертву, нею начебто став екс-глава компанії ЮКОС Михайло Ходорковський. Відомо, що він у 2015 році був заочно арештований та оголошений у розшук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини