Головна Новини Світ Росія Розваги російських чиновників: як вони чекали по 250 днів на карантині, щоб зустрітися з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Розваги російських чиновників: як вони чекали по 250 днів на карантині, щоб зустрітися з Путіним

Історії про нескінченні карантини перед особистою зустріччю з Путіним та численні обов'язкові аналізи не є таємницею

21 липня 2022, 21:15
Поділіться публікацією:

Шизоїдний розлад в російського президента   офіційним шляхом не підтверджений, але оповіді  про довгий карантин напередодні особистої зустрічі з Путіним та ряд обов'язкових аналізів не  таємниця. Це  говорить не  про правдивість  версій про психічне здоров'я диктатора, швидше про серйозні факти нездоров'я.

Розваги російських чиновників: як вони чекали по 250 днів на карантині, щоб зустрітися з Путіним

Російські чиновники довго чекали, щоб зустрітися з Путіним (фото з відкритих джерел)

Для того, щоб зустрітись з   главою Кремля певні  службовці  РФ сиділи на карантині  чи не 250 днів в рік. Карантинний режим   напередодні особистої зустрічі з диктатором — це вже легенди. Близько півтора року службовці, що працювали з  російським президентом  в Сочі,  три місяці перебували  на карантинному режимі  на території  одного   місцевого санаторію  та здавали аналізи. Співробітників перевіряли навіть на наявність глистів. При цьому, за 90 днів їх замінювали інші колеги.

Зараз, як інформує Baza, посадовці адміністрацій та  фахівці  ФСТ проходять обов’язковий, але вже скорочений  карантин з 14 до 10 днів напередодні  зустрічі  з Путіним. Чиновники зараз задоволені — вони вже не будуть проходити карантини тривалістю по три місяці  неподалік Сочі.

Журналісти  каналу інформують,  що кількамісячне перебування на карантині призвело  до того, що поряд  з базою  відомчого санаторію виникло своє маленьке  місто.

"Хтось робив із своєї кімнати перукарню, хтось — ігрову кімнату з приставкою, а хтось — навіть кав'ярню, згодом у санаторій дозволили доставку їжі та товарів, відкрили тир для всіх бажаючих постріляти, ввели тренування з єдиноборств та збудували фітнес-зал.... Під час карантину там утворилися кілька сімейних пар",- стверджують представники цього каналу.

Ситуації  із мовчазним пребуванням  на карантині, більш як пів року, за вказівкою  російського диктатора, в країнах   світу  видається, як фантасмагорична. Посадовці РФ, як видно, не скаржаться, виконують все як наказують.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін сильно кульгав на виході з літака в Ірані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/bazabazon
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини