Головна Новини Світ Росія Румуни не нація, а спосіб життя. Медведєв оскандалився новими заявами
commentss НОВИНИ Всі новини

Румуни не нація, а спосіб життя. Медведєв оскандалився новими заявами

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв образився через вимогу Європарламенту до Росії з приводу румунського золота. При цьому він заявив, що "румуни - це не нація"

15 березня 2024, 14:22 comments3325
Поділіться публікацією:

Європарламент зажадав від Росії повернути Румунії золото, яке понад сто років тому вона вивезла з країни. При цьому Медведєв назвав такі вимоги "нахабством".

Румуни не нація, а спосіб життя. Медведєв оскандалився новими заявами

Дмитро Медведєв

"ЄС вкрав у Росії активів на 300 млрд доларів і просить повернути золото Румунії. Сказати нічого російською, можна тільки послати",
— заявив Медведєв.

Також колишній президент Росії назвав лідерів Європи "придурками, слабаками та нікчемами".

Більше того, він вибухнув образами на адресу румунів і заявив, що "румуни, як відомо, не нація, а спосіб життя".

Також Медведєв спробував пояснити, чому країна-агресор не віддасть Румунії золота. За його словами, 1918 року румунське золото було націоналізовано радянським урядом "за погану поведінку". Він зазначив, що Румунія нібито "це прийняла".

"Ну, а тепер знову розігрався апетит у різних придурків з Європарламенту",
— заявив Дмитро Медведєв.

Нагадаємо, Дмитро Медведєв неодноразово потрапляє у скандали через свої неадекватні висловлювання. Зокрема, востаннє його підняли на сміх через його "мирний план" для України, який передбачає беззастережну капітуляцію Києва. Зокрема, він заявив, що Україна має визнати свою поразку та пройти "демілітаризацію". Далі, на його думку, має відбутися "денацифікація" країни під контролем ООН. Після цього, на думку неадекватного Медведєва, ООН має визнати, що Україна втратила свою суб'єктність і без згоди Росії не може вступати до військових альянсів. Далі, вважає Медведєв, усі органи влади в Україні мають піти у відставку. Завершитися все, на його думку, має тим, що Україна повинна приєднатися до Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

fexx

15 березня 2024, 14:51

Сумасшедший се/кс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой се/кс незабываемым!---- https://use.my/eralis


Новини