Головна Новини Світ Росія Санкції проти РФ: російський співак заявив, що радіє після арешту квартир в Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Санкції проти РФ: російський співак заявив, що радіє після арешту квартир в Європі

Газманов похвалився тим, що знаходиться під західними санкціями

19 жовтня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість та прихильник  Путіна  Олег Газманов  вирішив зробити хорошу міну при поганій грі  — він  вихвалявся  представникам пропагандистських  видань, що знаходиться під  санкціями Заходу  і з цієї причини залишився квартир  на території  Італії та Латвії.

Санкції проти РФ:  російський співак заявив, що радіє після арешту квартир в Європі

Олег Газманов (фото з відкритих джерел)

Газманов називає  себе "кавалером всіх санкцій" і запевняє, що особисто  від цього він є щасливим.

Ще в  2014 році  співак, який є путіністом,  попав під  заборону на в'їзд на територію Латвії , як і його інші колеги-однодумці  Йосип Кобзон і Валерія (Алла  Перфільєва).

Факти арештів нерухомості в  місті Юрмала  та в  Італії Газманов  назвав "супутніми втратами".

"Я кавалер всіх санкцій, і мене це дуже радує", – пафосно говорить співак.

За словами Газманова, якщо країни Заходу побачили  в його особі загрозу, то це тепер означає  тільки одне – він ніби є  корисним для своєї  країни. І хоч  співака не пропускають в "загниваючі недружні країни Заходу",  як стверджує путініст, він  є щасливим з того, що   може помандруватити, наприклад, в  російські міста Пензу, Бєлгород і Петербург.

Крім цього, Олег  Газманов обіцяє, що  до програми  всіх своїх  виступів  добавить блок композицій, які будуть присвячені російським  загарбникам.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що стало відомо життя сина Газманова у МонакоЗа інформацією російської  пропагандистки Ксенії Собчак,  що позиціонує себе, як ліберальна  журналістка, нащадок  переконаного прихильника   і господаря  Кремля Путіна, знаменитості з РФ   Олега Газманова, перебуває зовсім не на території Росії. 

Виявляється, що допоки його батько  співає на пропагандистських заходах і  повсюди каже, що братиме  в руки автомат, щоб знищувати мирних мешканців сусідньої країни, його прийомний  син Філіп  безтурботно мешкає  в сонячному  Монако і ще має бажання зробити  там кар’єру, бо влаштувався на абсолютно не "скрепну" роботу – він в Монако  модель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини