Головна Новини Світ Росія Ще один путініст збирається воювати проти українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один путініст збирається воювати проти українців

Микита Джигурда воюватиме проти українців на боці країни-окупанта РФ.

2 червня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Російський артист Микита Джигурда, що народився в Києві, проте живе в РФ і  є прихильником  страшної війни в Україні, оприлюднив рішення йти воювати, ставши до лав війська загарбників.

Ще один путініст збирається воювати проти українців

Микита Джигурда (фото з відкритих джерел)

Як  інформують російські ЗМІ, після багатьох  поїздок на  територію тимчасово окупованого Донбасу, актор заявив про своє  бажання приєднатись  до одного з  військових підрозділів, щоб  допомагати здійснити геноцид  мешканців України.

"Так, Джигурда збирається заходити в цей підрозділ і вже запросив клопотання, яке є підставою, щоб громадянина розглянули на вакантну військову посаду в конкретному підрозділі", — написали російські ЗМІ.

Цей прихильник  Путіна поки що ніяк не  коментує  ситуацію, відомо  тільки те, що  актор недавно побував в окупантів на Донбасі,  в тому підрозділі, де  тепер хоче  воювати.

Нагадаємо, що "коментарі" писали про те, що російський актор привіз на окуповане Запоріжжя гуманітарку окупантів. В Кремлі продовжують  залучати до  відряджень  на лінію фронту в Україні своїх  знаменитостей, щоб, напевно, робити популярними російських військових злочинців. Серед "зірок", які відзначилися на тимчасово окупованих територіях, з'явилась й низькопробна знаменитість, як Микита Джигурда. 

Цей артист, чия провокаторська  кар'єра ще існує завдяки замовленням  федеральних каналів, ще з 2014 року вихвалює агресорські дії  Путіна і  присутній на  всіх пропагандистських телешоу в РФ. На цей  раз Джигурда побував в Запорізькій  області. Знаменитість  прибула в Україну, через окуповану частину Донеччини. Кінцевий пункт його мандрівки -  Запорізька область.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru

Новини