Головна Новини Світ Росія Ще один російський актор збирається відправити свого сина на війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один російський актор збирається відправити свого сина на війну в Україні

Дмитро Харатьян вже придумав виправдання своїм ідеям відправити сина на війну

24 вересня 2023, 23:05 comments1679
Поділіться публікацією:

Один з переконаних шанувальників "русского міра", господаря Кремля і військового вторгнення в Україну Дмитро Харатьян  заявив, що не дивлячись на діагноз свого нащадка, він все одно буде брати участь у військовому вторгненні в Україну.  

Ще один російський актор збирається відправити свого сина на війну в Україні

Дмитро Харатьян (фото з відкритих джерел)

Про це він сказав  пропагандистському медіа  KP.ru.

Як стверджує  раніше популярний артист, він не допоможе  25-річному синові, щоб  той уникнув служби  у військах загарбників.

"Якщо мобілізація буде — піде. Івану 25 років, військовозобов'язаний. Косити не буде", — повідомив Харатьян,  що готовий  відправити власного нащадка на цей  забій.

Артист, що очевидно  розгубив весь залишок  здорового розуму, виправдовує таке батьківське  рішення  багато разів повторюваними  словами, які прочитав  в кремлівській  методичці.

Зараз  Дмитро Харатьян заявляє, що це "не територіальна війна у Росії з Україною", тому що "Росія — величезна частина всього світу, це не просто територія, але ще і величезна російська ідея".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка заявила, що готова відправити свої синів вбивати українцівВідома артистка з РФ Наталія Антонова, що грала ролі в багатьох  вітчизняних телесеріалах  та фільмах, заявила, що  пошле власного  сина брати участь у  війні, яку  почав їх  агресивний  Путін  на території України.

Про це  Антонова заявила під час ефіру  пропагандистського телешоу, ще одному прихильнику путінського режиму  Борису Корчевникову. Мовляв, її старший, 25-річний юнак  не побоявся, що його мобілізують  і  вже виявив  готовність, щоб відправитись   убивати мирних українських  мешканців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини