Головна Новини Світ Росія Ще один відомий актор у Росії збирається виїхати з країни: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один відомий актор у Росії збирається виїхати з країни: яка причина

Стало відомо, що Дмитро Нагієв виїхав із терористичної РФ працювати в ОАЕ.

20 березня 2024, 22:35 comments1547
Поділіться публікацією:

Знаний в Росії кіноактор Дмитро Нагієв, що публічно не засуджував криваву війну своєї країни  на території  України, ще у 2022 році  сказав, що призупинить  свою роботу і звільнивсь  з "Первого канала".

 Ще один відомий актор у Росії збирається виїхати з країни: яка причина

Дмитро Нагієв (фото з відкритих джерел)

Як  інформують російські ЗМІ, актор має намір  купити  квартиру в ОАЕ і в кінці березня  проводитиме  там інтенсив з акторських технік.

При цьому, сам Нагієв  зустрівсь з товаришем  на території ОАЕ і розповів, що квартира в Дубаї — це чудова інвестиція. Саме  за купівлю помешкання певної вартості в  цій країні її власнику надають резидентство.

Тому відразу  пішли чутки, що Дмитро  Нагієв  має плани емігрувати з РФ  чи мешкати на дві країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор виступив проти режиму Кремля. Відомий артист з РФ  Дмитро Нагієв,  що час від часу  оприлюднює свої незгодні думки  стосовно воєнної політики   правлячої влади, написав,  що  таки довго  мовчав, але тепер надає поради  майбутньому  поколінню співгромадян. Актор  закликає  "обрати інший шлях". 

Також він висловлює свій подив стосовно  кривавої  політики кремлівського режиму, який реалізовується саме зараз. Про це Дмитро Нагієв  сказав, відповідаючи  на питання штучного інтелекту.

На даний час артист   мешкає в  російській столиці  і далі знімається в проектах  російського кінематографа.  Але  відтепер не бере  участі в проектах,  які  мали бути показані на телебаченні, і  ще  призупинив  своє спілкування в  мережі.

При цьому, актор не розголошує  в деталях  власну  політичну позицію і утримується від  того, щоб  засуджувати  війну та політику російських  урядовців.  Проте  він натякає, що не розділяє погляди  РФ  щодо політичної  справедливості.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини