Головна Новини Світ Росія Ще одна російська співачка виїхала з РФ і покинула там чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна російська співачка виїхала з РФ і покинула там чоловіка

Анжеліка Варум поїхала жити в США у свою розкішну квартиру і залишила Агутіна в РФ.

9 квітня 2024, 23:10 comments110875
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  Анжеліка Варум, яка народилась у Львові, покинула країну-терористку РФ, яка почала повномасштабну війну в Україні, і виїхала жити в Америку. Але  її чоловік Леонід Агутін залишивсь в Росії.

Ще одна російська співачка виїхала з РФ і покинула там чоловіка

Анжеліка Варум (фото з відкритих джерел)

Анжеліка  мешкає в апартаментах, які вартують $2,119 млн у Лос-Анжелесі, інформують російські ЗМІ.  Помешкання площею 300 квадратних метрів зареєстровано на Леоніда Агутіна. Квартира знаходиться в Голлівуді,  в елітному районі міста.

З вікон помешкання Варум  можна побачити море, при цьому резиденти комплексу можуть користуватись  басейном, який  розташований на цій  території. Останні  шість місяців  співачка проживала саме в цьому  житлі.

До слова, ще в кінці березня Анжеліка Варум  співала в країні-агресорці  Росії під час  концертного туру з Леонідом Агутіним.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один відомий актор у Росії збирається виїхати з країниЗнаний в Росії кіноактор Дмитро Нагієв, що публічно не засуджував криваву війну своєї країни  на території  України, ще у 2022 році  сказав, що призупинить  свою роботу і звільнивсь  з "Первого канала". 

Як  інформують російські ЗМІ, актор має намір  купити  квартиру в ОАЕ і в кінці березня  проводитиме  там інтенсив з акторських технік. При цьому, сам Нагієв  зустрівсь з товаришем  на території ОАЕ і розповів, що квартира в Дубаї — це чудова інвестиція. Саме  за купівлю помешкання певної вартості в  цій країні її власнику надають резидентство. Тому відразу  пішли чутки, що Дмитро  Нагієв  має плани емігрувати з РФ  чи мешкати на дві країни.

Дмитро Нагієв,  що час від часу  оприлюднює свої незгодні думки  стосовно воєнної політики   правлячої влади, написав,  що  таки довго  мовчав, але тепер надає поради  майбутньому  поколінню співгромадян. Актор  закликає  "обрати інший шлях". 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини