Головна Новини Світ Росія Ще одна співачка з України пішла за російським паспортом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна співачка з України пішла за російським паспортом

Ані Лорак тепер стане повноправним членом терористичної держави

17 березня 2024, 22:55 comments2212
Поділіться публікацією:

Колишня українка та  відома співачка Ані Лорак  оформила  документи для того, щоб отримати  російське громадянство.

Ще одна співачка з України пішла за російським паспортом

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє  пропагандистське  агентство  РИА Новости,  своє прохання  про це Ані Лорак подала ще взимку.

"Кароліна Куєк (справжнє ім'я артистки — ред.) подала заяву на отримання громадянства Росії ще в лютому", — розповів співрозмовник журналістам  агентства.

В 2016 році депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов  висловлював пропозицію, щоб  допомогти  Кароліні  отримати  російський  паспорт, проте представник  Лорак  пояснив, що вона не думає змінювати громадянство.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ані Лорак перелякала фанатів своїм виглядомКолишня українська виконавиця Ані Лорак, що залишила  рідну країну, зробила спробу  поділитись  власними "секретами краси". На власній сторінці в Instagram  співачка оприлюднила відеоролик, де розповідає  своїм прихильникам, які засоби  використовує. Зірка сидить в гримерці і візажист  при цьому  маже  їй пензликом ділянку декольте.

Залишивши свої  коментарі, підписники критикували  не так  зовнішність співачки, як її  поступок щодо зрадництва  своєї  батьківщини.

Також "Коментарі" писали про те, що Ані Лорак у прямому ефірі поскаржилася на цькування українців. Колишня українка Ані Лорак, яка брала участь в ефірі "Центрального телебачення"  російського  каналу скаржилась на напади  мешканців України. Вона називає їх несправедливими і  замітила, що плакала з відчаю.

Зірка  ввійшла в цей образ і мало не плачучи,  розповідала, якого болю їй завдає хейт з боку  українських громадян. Співачка каже, що він  необґрунтований. Проте, слід  замітити, що Кароліна понад   півтора року ніяк не реагує на повномасштабну російську війну на батьківщині. Вона  не засуджує військове вторгнення на території рідної  Україні, і в цей  час як виступала, так і виступає в РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини