Головна Новини Світ Росія Ще одне велике місто РФ залишилося без опалення: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одне велике місто РФ залишилося без опалення: яка причина

На далекому сході велике російське місто залишилося без опалення через аварію

24 січня 2024, 22:29
Поділіться публікацією:

Взимку поточного року аварії на комунальних мережах охопили низку великих російських міст. Аналогічна доля спіткала місто Владивосток. Про це повідомляє видання повідомляє VL, передає портал "Коментарі".

Ще одне велике місто РФ залишилося без опалення: яка причина

Російські міста потерпають від холоду. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що ввечері 23 січня у Владивостоку сталося загоряння на підстанції "Заміська", яке призвело до відключення електроенергії та опалення в сотнях будинків Первомайського району.

Зазначається, що загоряння зафіксували в закритому розподільчому пристрої. Через пожежу без світла залишилося близько 475 багатоквартирних будинків і 125 приватних домоволодінь, в яких мешкає майже 100 тисяч осіб.

За інформацією видання, станом на 24 січня 15% з відключених від опалення будинків продовжують залишатися без тепла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через зростаючий дефіцит ракет для ППО Повітряні сили України змушені робити вибір, які російські ракети збивати, а які – пропускати, повідомив Джон Кірбі. Координатор Радбезу Білого дому наголосив, що РФ намагається перевантажувати системи ППО. Та попри це, відзначив він, ППО України наразі залишається ефективною.

"Коментарі" також писали, що серед держав-членів Європейського Союзу немає консенсусу щодо конфіскації на користь України заморожених суверенних активів Центрального банку Росії. За інформацією Reuters, конфіскації капіталу російських активів не відбудеться, позаяк між країнами-членами Євросоюзу немає угоди з цього приводу. Країни Євросоюзу не готові конфісковувати активи Центробанку РФ, оскільки вважають, що відповідне рішення буде нести "занадто багато юридичних ризиків".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини