Головна Новини Світ Росія Ще одну прихильницю Кремля терміново госпіталізували
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одну прихильницю Кремля терміново госпіталізували

Кудрявцева прилетіла до Білорусі вести черговий концерт

11 грудня 2023, 23:15 comments1945
Поділіться публікацією:

Відома пропагандистка і  ведуча  з РФ Лера Кудрявцева,  що завжди виступала  за  війну в Україні,  зараз знаходиться в  лікарні.

 Ще одну прихильницю Кремля терміново госпіталізували

Лера Кудрявцева(фото з відкритих джерел)

Як повідомив  її колишній колега і бойфренд Сергій Лазарєв,  пропагандистці  стало "зовсім погано".

"Виконавець зізнався, що через госпіталізацію Кудрявцевої їм довелося в терміновому порядку змінювати сценарій фестивалю "Пісня року". Артист зазначив, що на заході Леру замінить інша ведуча. Інших подробиць він не повідомив", -  повідомляє російське пропагандистське  медіа  ladys news.

При цьому телеведуча на своїй сторінці в  соціальних мережах виставила своє фото  з крапельницею і  висловила  подяку  ведучій,  що замінила  її.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російській співачці викликали швидку під час виступу перед окупантамиЩе одній прихильниці путінського  режиму  Надії Бабкіній, що з  особливою завзятістю  підтримує  знущання над  українцями  та військове вторгнення   РФ на українську територію, стало  погано, коли вона готувалась  брати участь  в черговій патріотичної  акції російських пропагандистів. 

Як  інформує  пропагандистське видання  KP.ru,  артистка відчула себе  зле, коли мала робити  черговий запис на студії "Зірка". Бабкіна виступила з короткою промовою перед аудиторією окупантів в  РФ.  В цей час в співачки  закрутилась голова.  Туди відразу  викликали  медиків. Після  отримання медичної допомоги Надія Бабкіна  повернулась додому.
 Як розповів син російської співачки, з  артисткою зараз  все  добре. Він коротко  розповів про те, як почуває себе  відома співачка, але більш розгорнуто  коментувати ситуацію та відповідати на питання   не захотів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини