Головна Новини Світ Росія Ще одну відому російську актрису госпіталізовано з невтішним діагнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одну відому російську актрису госпіталізовано з невтішним діагнозом

Актриса Марія Аронова потрапила до лікарні з пухлинами.

21 липня 2024, 23:10 comments1869
Поділіться публікацією:

 Популярна російська акторка Марія Аронова потрапила до Боткінської лікарні через загострення остеохондрозу хребта. Під час обстеження лікарі виявили множинні доброякісні утворення мозкових оболонок, відомі як менінгіоми. Проте лікарі вирішили не видаляти їх, оскільки вони не загрожують її здоров'ю.

Ще одну відому російську актрису госпіталізовано з невтішним діагнозом

Марія Аронова (фото з відкритих джерел)

Аронова скаржилася на посилення болю в попереку, який мучить її вже п'ять років. Раніше, в 2017 році, з'являлася інформація про можливий рак у акторки, але вона не підтвердила і не спростувала ці чутки.

Марія Аронова — російська актриса. У 2017 році потрапила в базу українського сайту "Миротворець" після відвідування Криму. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у популярного російського журналіста діагностували важку хворобу.  Пропагандистські ЗМІ повідомили, що відомого російського ведучого і журналіста Володимира Познера госпіталізовано з діагнозом рак, зокрема злоякісну епітеліому шкіри. Згідно з даними ресурсу "Стархіт", 90-річний телеведучий вже почав проходити процедуру хіміотерапії. Проте дружина Познера спростувала цю інформацію, назвавши новину про важку недугу свого чоловіка брехнею. 

Варто зазначити, що Володимир Познер раніше вже двічі боровся з раком — простати і кишечника, і зараз знаходиться у ремісії. Він неодноразово згадував про свою боротьбу з хворобами, визнаючи, що новини про смертельні діагнози викликали у нього думки про наближення кінця життя. Володимир Познер відомий як радянський пропагандист, російський журналіст, телеведучий і радіоведучий, а також письменник. Він є семиразовим лауреатом премії "ТЕФІ" і здобув популярність наприкінці 1980-х років як ведучий телемостів СРСР-США.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини