Головна Новини Світ Росія У популярного російського журналіста діагностували важку хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

У популярного російського журналіста діагностували важку хворобу

Пропагандистські ЗМІ повідомили, що російського ведучого і журналіста Володимира Познера госпіталізовано з діагнозом рак.

18 липня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

 Пропагандистські ЗМІ повідомили, що відомого російського ведучого і журналіста Володимира Познера госпіталізовано з діагнозом рак, зокрема злоякісну епітеліому шкіри. Згідно з даними ресурсу "Стархіт", 90-річний телеведучий вже почав проходити процедуру хіміотерапії. Проте дружина Познера спростувала цю інформацію, назвавши новину про важку недугу свого чоловіка брехнею.

У популярного російського журналіста діагностували важку хворобу

Володимир Познер (фото з відкритих джерел)

Варто зазначити, що Володимир Познер раніше вже двічі боровся з раком — простати і кишечника, і зараз знаходиться у ремісії. Він неодноразово згадував про свою боротьбу з хворобами, визнаючи, що новини про смертельні діагнози викликали у нього думки про наближення кінця життя.

Володимир Познер відомий як радянський пропагандист, російський журналіст, телеведучий і радіоведучий, а також письменник. Він є семиразовим лауреатом премії "ТЕФІ" і здобув популярність наприкінці 1980-х років як ведучий телемостів СРСР-США.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у відомого актора з серіалу про російських "ментів" знайшли онкологію.  85-річний актор Леонід Каневський останні кілька років скаржився на болі в ділянці малого таза. Нещодавно він відвідав лікаря, який виявив у нього пухлину.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на власні джерела. Новоутворення виявилося злоякісним, проте Каневському відмовили в хірургічному втручанні. Медики переконані, що навіть із пухлиною життю актора нічого не загрожує, а ось операцію у своєму віці Леонід Каневський може не пережити. Крім того, ситуацію погіршують проблеми актора з ногами — на його лівому і правому кульшових суглобах встановлені ендопротези, які впливають на чутливість і рухову активність кінцівок.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини