Головна Новини Світ Росія Що Путін вірно прорахував у війні: у Bild розповіли про план Кремля, який почав збуватись
commentss НОВИНИ Всі новини

Що Путін вірно прорахував у війні: у Bild розповіли про план Кремля, який почав збуватись

Україні вкрай важливо, щоб Захід не втрачав уваги і допомога тривала

17 червня 2024, 17:20 comments5432
Поділіться публікацією:

Коли тільки починалася повномасштабна війна в Україні, у Москві неодноразово заявляли, що не відмовляться від своїх цілей, але є велике питання, що Україна зможе розраховувати на потужний захист Заходу тривалий час. На третьому році великої війни прогноз росіян починає збуватися. Тому що для Києва зараз найгострішою стає проблема "спаду уваги" з боку ключових партнерів. Як передає портал "Коментарі", таку думку висловив заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер, який із самого початку протистояння їздить до України і, зокрема, у травні відвідав позиції 92-ї бригади ЗСУ.

Що Путін вірно прорахував у війні: у Bild розповіли про план Кремля, який почав збуватись

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Найбільша проблема для України — це спад уваги. Я бачу це за моїми американськими колегами. Вони розповідають мені, що деякі телеканали, які на початку війни мали там сотні людей, зараз часом взагалі немає там міжнародних репортерів, немає кореспондентів. для мене як для репортера — це своєрідне моральне зобов'язання продовжувати їздити туди, дивитися і давати людям голос", — сказав Пауль Ронцхаймер.

Він зазначив, журналісти схильні до того, щоб надто швидко визнавати якусь тему такою, яка "більше нікого не цікавить".

"...Але ми бачимо в соцмережах, що все не так просто. Дуже багато людей, які цікавляться перебігом (повномасштабної війни, — Ред.), долями людей, тим, що там відбувається... З другого боку, у багатьох справді є відчуття того, що більше неможливо слухати погані новини, боятися. І вони вимикають (телевізор, — Ред.). Йде вже третій рік (війни, — Ред.)", — додав Ронцхаймер.

На його думку, це те, що російський диктатор Володимир Путін дуже правильно прорахував із самого початку – що в нього більше часу, ніж у Заходу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін може застосувати ядерну зброю: у РНБО зробили заяву, що насторожує.

Також видання "Коментарі" повідомляло – британська розвідка дізналася, як Путін готується до подальшого затягування війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини