Головна Новини Світ Росія Що заявив Путін після "інавгурації": з ким хоче діалог і чи має намір закінчити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Що заявив Путін після "інавгурації": з ким хоче діалог і чи має намір закінчити війну в Україні

У Росії провели "інаугурацію" Путіна

7 травня 2024, 13:34 comments17063
Поділіться публікацією:

Кремль провів чергове показове шоу під назвою "інавгурацію" правителя Росії Володимира Путіна. Ця подія стала результатом непрозорих "виборів". Путін фактично перебуває при владі з 2000 року і зможе бути на чолі країни ще 6 років.

Що заявив Путін після "інавгурації": з ким хоче діалог і чи має намір закінчити війну в Україні

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

На церемонії у Кремлі Путін склав присягу, в якій пообіцяв захищати "права і свободи людини і громадянина".

У своїй промові Путін заявив, що "ми впевнено дивимось уперед" і "разом переможемо", швидше за все, маючи на увазі повномасштабну війну проти України, яку вже третій рік веде РФ.

"Ми впевнено дивимося вперед, плануємо своє майбутнє, намічаємо і вже реалізуємо нові проекти та програми, які покликані зробити наш розвиток ще динамічнішим і ще потужнішим. Ми єдиний і великий народ. І разом подолаємо всі перепони, втілимо в життя все задумане". Разом переможемо", — наголосив російський диктатор.

Особливий акцент глава Кремля зробив на тому, що Росія нібито не відмовляється від діалогу із західними країнами, але при цьому він заявив, що першою Москва жодних кроків не робитиме і чекає від Заходу готовності розмовляти, приймаючи вимоги РФ.

"Вибір за ними. Чи мають намір вони й надалі намагатися стримувати розвиток Росії, продовжувати політику агресії, тиск на нашу країну, який не припиняється роками, чи шукати шлях до співпраці та миру", — сказав Путін.

Варто зазначити, що в Міністерстві закордонних справ України заявили, що не бачать правових підстав для визнання глави Кремля Володимира Путіна демократично обраним та легітимним президентом Російської Федерації.

Водночас у США заявили, що позиція Вашингтона не змінилася і США й надалі визнають Володимира Путіна президентом Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини