Головна Новини Світ Росія Що змусить Путіна просити про переговори: дипломат назвав єдиний фактор
commentss НОВИНИ Всі новини

Що змусить Путіна просити про переговори: дипломат назвав єдиний фактор

Очільник Кремля розуміє тільки силу, мова дипломатії на нього не діє

12 вересня 2024, 23:41 comments1895
Поділіться публікацією:

Дипломатичні діалоги не змусять російського диктатора Володимира Путіна сісти за стіл переговорів, вважає дипломат, посол України в Республіці Білорусь Роман Безсмертний.

Що змусить Путіна просити про переговори: дипломат назвав єдиний фактор

Путін наразі не готовий до переговорів. Фото з відкритих джерел

"Словами справі не зарадиш, тут спрацює тільки сила. Власне, йдеться про необхідність постачання до України високоточної, далекобійної зброї у необхідній кількості, забезпеченість ЗСУ, необхідні дії союзників у цьому плані. Це і є та "булава Котигорошка", яка не тільки нанесе удар, але й створить тиск, який змусить Путіна просити про діалог. Якщо зважувати на дипломатичну мову та застільні діалоги, то вони жодним чином на нього не вплинуть", — сказав Роман Безсмертний.

Дипломат наголосив, що на Путіна вплине лише фактор сили, що визнають усі – від Дональда Трампа до нинішніх офіційних очільників більшості держав.

"Тільки фактор сили може змусити Путіна, загнаного в кут, не те, що вести переговори, а просити про ці переговори", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс перемогла у дебатах кандидата від республіканців Дональда Трампа за рахунок впевненості та наступальної тактики, заявив політолог Володимир Фесенко. Політолог відзначив, що в наступальності та зовнішніх невербальних проявах емоцій Гарріс успішно зіграла на полі Трампа і, можливо, саме тому перемогла в дебатах.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що підготовка російських загарбників до контрнаступу на Курщині була очевидна ще тиждень тому, коли ворог почав накопичувати боєприпаси поблизу лінії зіткнення, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Бронеколона з 56 одиниць техніки прорвала нашу оборону біля Коренево і з півдня врізалась в Снагість. Одночасно ворог завдав удару піхотними групами зі східного напрямку в напрямку 10-е Жовтня — Вишнівка. Вишнівку підтиснули з півдня і сходу, а тому не готовий сказати, що там зараз. Як і не зрозуміло, що в Снагості", — розповів офіцер ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини