Головна Новини Світ Росія Що зупинить Путіна: існує лише один варіант
commentss НОВИНИ Всі новини

Що зупинить Путіна: існує лише один варіант

Британське видання Financial Times назвало єдиний варіант, який дозволить Заходу зупинити Путіна піти на шостий термін після перемоги на так званих виборах у Росії.

18 березня 2024, 13:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Захід майже не здатен вплинути на ситуацію в середині Росії, тому найкраще, що він може зробити, аби запобігти шостому терміну Володимира Путіна, це допомогти Україні виграти війну. Про це пише британське видання Financial Times.

Що зупинить Путіна: існує лише один варіант

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Financial Times зазначає, що Путіна вперше було обрано на фактично вільних виборах 24 роки тому. Однак п’ятий термін російського диктатора лише свідчить про шкоду, яку він завдає країні: придушив політичну конкуренцію, змарнував шанс використати високі доходи від продажу природних ресурсів на розвиток країни, а також почав повномасштабну війну в Європі.

"Все це трагедія, перш за все, для народів України і Росії. Але п'ятий термін Путіна — це загроза для Європи і світу", — пише британське видання.

FT вказує, що санкції проти Росії, заборона на російські енергетичні ресурси, відтік іноземних компаній буде мати величезні наслідки для Росії у довгостроковій перспективі, навіть після закінчення війни. Проте, сьогодні Росія здатна обходити санкції та перевела економіку в режим війни. Крім того, Росія намагається компенсувати свої втрати партнерством з Китаєм, а також з країнами, які можуть надати зброю: КНДР та Іран.

Британське видання вважає, що Захід прямо не здатен вплинути на зміну режиму в Росії. Єдиним виходом з цього становища буде перемога України у війні, яка буде крахом для Путіна.

"Найбільше завдання — відновити західну оборону як фактор стримування, зокрема щоб надати Україні всю необхідну підтримку. Зробити так, щоб Путін не переміг там. Провал його невдалої війни залишається єдиним способом, що, швидше за все, завадить йому продовжити свій п’ятий термін до шостого", — підсумовує Financial Times.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін не заперечив, що у майбутньому може статись війна між Росією та НАТО.

Також "Коментарі" писали, що у Фінляндії відреагували на "вибори" в Росії та вважають, що ситуація стане набагато гіршою через переобрання Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хунта

28 березня 2024, 20:31

навэрноэ толька смерть остановит их и то хтозна --вот такие они


Новини