Головна Новини Світ Росія "Шанс є завжди": Путін заявив, що діалог для врегулювання кризи ще можливий
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шанс є завжди": Путін заявив, що діалог для врегулювання кризи ще можливий

Російський президент сигналізує про перспективу переговорів із Заходом, оскільки військове нарощування змушує світ здогадуватися про можливе вторгнення

15 лютого 2022, 11:36
Поділіться публікацією:

Володимир Путін припустив, що для діалогу щодо України ще не пізно. Про це повідомляє The Guardian.

"Шанс є завжди": Путін заявив, що діалог для врегулювання кризи ще можливий

Путін на переговорах з Лавровим - фото з відкритих джерел

На зустрічі в Кремлі міністр закордонних справ Сергій Лавров сказав Путіну, що він вважає, що ще є простір для діалогу стосовно запитів Росії щодо нової угоди безпеки із Заходом.

"Мені здається, що наші можливості ще далеко не вичерпані. Вони, безумовно, не повинні тривати нескінченно. Але на цьому етапі я б запропонував їх продовжити і посилити", – сказав Лавров Путіну.

Путін, який через страх захворіти на Covid почав проводити зустрічі з суворим соціальним дистанціюванням, дав свою згоду з іншого кінця надзвичайно довгого столу.

"Ми застерігаємо від нескінченних розмов щодо питань, які потрібно вирішити сьогодні. Але як міністр закордонних справ я повинен сказати, що шанс є завжди", – сказав Лавров.

У той же час високопоставлений російський дипломат заявив Guardian, що Росія буде в своїх правах на "контратаку" проти України, якщо відчує, що Київ загрожує населенню Сходу України.

"Ми не вторгнемося в Україну, якщо нас на це не спровокують. Якщо українці почнуть атакувати Росію, ви не повинні дивуватися, якщо ми контратакуємо. Або, якщо вони почнуть відверто вбивати громадян Росії де завгодно – на Донбасі чи де завгодно", – сказав в інтерв’ю в Брюсселі посол Росії в ЄС Володимир Чижов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", останні дані, які має американська розвідка, свідчать про те, що в Кремлі ще не ухвалили остаточного рішення щодо вторгнення російських військ в Україну. При цьому посилення російських військ біля українського кордону не припиняється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини