Головна Новини Світ Росія Шойгу на гелікоптері перевіряв окупаційні війська РФ в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу на гелікоптері перевіряв окупаційні війська РФ в Україні

Шойгу проінспектував російські війська, які беруть участь у війні в Україні

18 грудня 2022, 11:05
Поділіться публікацією:

Очільник оборонного відомства Росії Сергій Шойгу перевірив російські війська, які воюють в Україні. Традиційно криваву війну проти мирних жителів Кремль називає "спеціальною військовою операцією". Про це повідомляють у пресслужбі Міноборони РФ.

Шойгу на гелікоптері перевіряв окупаційні війська РФ в Україні

Сергій Шойгу (фото з відкритих джерел)

У російському відомстві навіть опублікували відео, де видно, що Шойгу на гелікоптері. А ще — на відео видно кадри з повітря порожніх ділянок землі.

"Глава російського військового відомства облетів райони дислокації військ та перевірив передові позиції російських підрозділів у зоні проведення спеціальної військової операції", -  повідомили  в Міноборони РФ.

Також російське Міноборони заявило, що Шойгу на "передовій" поспілкувався з військовими, що знаходилися у "командному пункті". Він заслухав доповіді командувачів "про поточну обстановку та дії російських військ на операційних напрямках".

У повідомленні окупантів йдеться, що особливу увагу Шойгу звернув на  "на організацію всебічного забезпечення військ, умов розміщення особового складу у польових умовах, а також роботу медичних та тилових підрозділів".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кремлі вигадали нову "мету" ударів по енергосистемі України.У РФ продовжують придумувати та поширювати відверту неправду щодо ракетних обстрілів по енергетичних об'єктах України. У такий спосіб кремлівська пропаганда намагається виправдати терор мирного населення та свої злочини.Російські пропагандисти опублікували чергову дезінформацію Міноборони РФ, де йдеться, що ракетна атака 16 грудня "була завдана по системах військового управління, оборонно-промислового комплексу та об'єктах енергетики, що їх забезпечують".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини