Головна Новини Світ Росія У Кремлі вигадали нову "мету" ударів по енергосистемі України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі вигадали нову "мету" ударів по енергосистемі України

У Росії продовжують поширювати відверту брехню щодо ударів по енергетиці України

18 грудня 2022, 08:35 comments4660
Поділіться публікацією:

У РФ продовжують придумувати та поширювати відверту неправду щодо ракетних обстрілів по енергетичних об'єктах України. У такий спосіб кремлівська пропаганда намагається виправдати терор мирного населення та свої злочини. Про нові  "причини" обстрілів пишуть "РИА Новости".

У Кремлі вигадали нову "мету" ударів по енергосистемі України

Ракетні обстріли України (фото з відкритих джерел)

Російські пропагандисти опублікували чергову дезінформацію Міноборони РФ, де йдеться, що ракетна атака 16 грудня "була завдана по системах військового управління, оборонно-промислового комплексу та об'єктах енергетики, що їх забезпечують".

 Але цього "пояснення" виявилося не досить, тому вони заявили, що "внаслідок ударів зірвано перекидання зброї та боєприпасів іноземного виробництва, блоковано висування резервів у райони бойових дій, зупинено оборонні підприємства".

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Путін підставив російських бізнесменів та влаштував для них пастку. Президент Росії Володимир Путін створив несприятливі умови для російських бізнесменів та олігархів, адже показав їх по телебаченню таким чином, ніби вони підтримують військові дії. Російський диктатор в перші дні повномасштабного вторгнення показував бізнесменів та олігархів по телебаченню, таким чином створивши для них пастку. Один з російських магнатів описав такі дії Путіна. Таким чином більшість російських бізнесменів впродовж кількох місяців потрапили під санкційні заборони від США та країн Європи. Попри це, деякі російські багатії не відмовились від Путіна, а навпаки стали на його бік. Російський підприємець білоруського походження Андрій Мельниченко, який володіє вугільно-енергетичною компанією "СУЕК" та фірмою з добрив "Єврохім" перебуваючи в Кремлі в той же день, заявив, що санкції, які вводить Захід не змусять його піти проти президента Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/188985
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

уууу

18 грудня 2022, 12:19

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини