Головна Новини Світ Росія Шойгу поїхав на зустріч до ОЕА: що хоче вибити для Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу поїхав на зустріч до ОЕА: що хоче вибити для Росії

Шойгу поїхав до ОАЕ на переговори

сьогодні, 10:03
Поділіться публікацією:

Секретар Ради безпеки країни-агресора Росії Сергій Шойгу вирушив на переговори з президентом Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) Мухаммедом Бен Зейдом Аль Нахайяном.

Шойгу поїхав на зустріч до ОЕА: що хоче вибити для Росії

Сергій Шойгу

"Двадцять восьмого жовтня цього року секретар Ради Безпеки Російської Федерації Сергій Шойгу вирушив до Об'єднаних Арабських Еміратів з робочою поїздкою. У ході дводенного візиту до столиці міста Абу-Дабі заплановані зустрічі з вищим керівництвом ОАЕ", — повідомила прес-служба російського відомства.

Там наголосили, що в ОАЕ Шойгу обговорюватиме кілька тем, важливих для РФ. Відомо, що темою переговорів стане військово-технічна співпраця Росії та ОАЕ, економічні проекти та проблеми міжнародної безпеки, а також співробітництво між правоохоронними органами арабської країни та спецслужб Росії.

Відомо, що минулого тижня президент ОАЕ побував у Москві з офіційним візитом. Кремлівський диктатор Володимир Путін прийняв його у своїй підмосковній резиденції Ново-Огарьово.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що РФ намагалася об'єднати арабські країни та країни так званого Глобального Півдня на саміті БРІКС та заручитися їхньою підтримкою у війні проти України. При цьому відомо, що Путін пішов не все так, як він задумав. Зокрема, останній принц Саудівської Аравії Мохаммед ібн Салман не був присутній на саміті, замість нього в ньому брав участь міністр закордонних справ. Незважаючи на запрошення, Саудівська Аравія ще офіційно не приєдналася до БРІКСу. Якби це сталося, країни блоку контролювали близько 44% світового виробництва сирої нафти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини