Головна Новини Світ Росія Шойгу розповів, коли завершиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розповів, коли завершиться війна в Україні

Міністр оборони РФ знову відрапортував про хід війни проти України

5 липня 2022, 14:30 comments2357
Поділіться публікацією:

Міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу продовжують стверджувати, що війна в Україні продовжуватиметься доти, доки не будуть виконані всі завдання, які раніше озвучив президент Росії Володимир Путін. При цьому Міністр оборони РФ не уточнив, про які саме завдання йдеться і чи не змінилися вони з моменту повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Як повідомляє портал "Коментарі", заяву Шойгу цитує "РІА Новини" та інші російські пропагандистські ЗМІ.

Шойгу розповів, коли завершиться війна в Україні

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

Сергій Шойгу зазначив, що пріоритетом для Міноборони Росії залишається збереження життя російських військових та безпека для цивільного населення. Говорячи про так звану "спеціальну військову операцію" в Україні Шойгу зазначив, що поки поставлені верховним головнокомандувачем завдання не виконані, війна в Україні триватиме.                                                                                                 

За словами Шойгу, російські військові продовжують ліквідувати іноземних найманців в Україні, а також очищати окуповані території квазіреспублік "ДНР" та "ЛНР" від мін та снарядів.                                                                                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — останній успіх Росії: що означає заява радника глави Офісу президента — коли ЗСУ зможуть переламати ситуацію на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війни в Україні, як і величезної інфляції, могло й не бути: що означає раптова заява Дональда Трампа – чи варто йому довіряти. Про це експерти розповіли в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини