Головна Новини Світ Росія Шойгу розповів про мету російської армії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розповів про мету російської армії в Україні

Сергій Шойгу заявив, що російська армія продовжить спеціальну військову операцію в Україні аж до досягнення поставленої мети

1 березня 2022, 14:22 comments7247
Поділіться публікацією:

Першим та головним завданням війни Росії проти України є захист РФ від військової загрози з боку Заходу. Як передає портал "Коментарі", про це заявив міністр оборони Росії Сергій Шойгу, пишуть підконтрольні Кремлю ЗМІ "ТАРС" та "РІА Новини".

Шойгу розповів про мету російської армії в Україні

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

Сергій Шойгу заявив, російські військові не мають наміру припиняти військову операцію в Україні і продовжать виконувати поставлені завдання, доки не буде досягнуто кінцевої мети.

Головне завдання, за словами міністра оборони РФ, усунути небезпеку загрози з боку Заходу. Відтак і саме вторгнення російських військ в Україну сталося через те, що Москва вирішила у такий спосіб усунути загрозу. При цьому про яку саме загрозу йдеться і в чому Росія побачила цю загрозу на території суверенної держави України, Сергій Шойгу так і не сказав.

За словами міністра, російські війська не є окупантами в Україні. Вони, як сказав Шойгу, займаються в Україні тим, що забезпечують заходи щодо безпеки мирних жителів.

Щодо ударів по мирних містах та обстрілів Шойгу зазначив, що високоточну зброю російська армія застосовує лише для того, щоб розбити військові об'єкти в Україні.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Пентагоні розповіли, чи продовжить Володимир Путін своє вторгнення в Україну та чи можливе коригування його планів після зіткнення з українським опором у регіонах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна отримала офіційну відмову від США та НАТО оголосити наше небо безпольотною зоною. Вашингтон відверто боїться вступити з Росією у відкрите протистояння, що спричинить початок Третьої світової війни. У свою чергу, Путін чекає від США такий крок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алексей

1 березня 2022, 15:32

Сережа! Не бреши. Это не хорошо Разве центральная площадь Харькова ,спальные районы Киева это стратегические объекты? Сука ты ,блюдолиз Путина Гаага по вас плачет. Авы туда попадете .Слава Украине!


Новини