Головна Новини Світ Росія Шойгу відповів на інциденти в Бєлгороді: Росія реагуватиме жорстко
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу відповів на інциденти в Бєлгороді: Росія реагуватиме жорстко

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу повідомив, що Росія гранично жорстко реагуватиме на подібні інциденти.

24 травня 2023, 14:30 comments1199
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські військові з РДК та ЛСР 22 травня зайшли на територію Бєлгородської області, чим викликали паніку у місцевого населення РФ та її вищого керівництва. Після кількох днів очільник Міноборони Росії Сергій Шойгу відреагував на інцидент. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Шойгу відповів на інциденти в Бєлгороді: Росія реагуватиме жорстко

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу. Фото з відкритих джерел

Військові формування "Російський добровольчий корпус" та легіон "Свобода Росії", які складаються з представників громадян РФ увійшли в прикордонні регіони Росії. Військові заявили, що таким збираються звільняти Росію від путінського режиму. Російський міністр оборони Сергій Шойгу пригрозив, що повторні інциденти викличуть жорстку реакцію армії РФ.

"На терористичні дії українських бойовиків, подібні до атаки в Бєлгородській області, російські війська і надалі реагуватимуть оперативно і гранично жорстко", — пригрозив Сергій Шойгу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міноборони Росії сповістило, що нібито "розгромило націоналістичні формування" у Бєлгородській області та "знищили понад 70 терористів" та іншу військову техніку. Попри такі заяви представників Росії, РДК вказали, що не зазнали втрат. Окрім того заступника голови Ради безпеки Росії Дмитрій Медведєв також різко висловився про російських повстанців, які зайшли на територію Бєлгородської області.

Також "Коментарі" писали, що "Російський добровольчий корпус" назвав напрямки нових рейдів по території Російської Федерації. У заяві прозвучали три міста, які є адміністративними центрами прикордонних областей Росії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/203568
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини