Головна Новини Світ Росія Медведєв відреагував на ситуацію в Бєлгородській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв відреагував на ситуацію в Бєлгородській області

Заступника голови Ради безпеки Росії Дмитрій Медведєв різко висловився про російських повстанців, які зайшли на територію Бєлгородської області.

23 травня 2023, 14:20 comments5062
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв прокоментував ситуації зі входом російських добровольчих корпусів, що воюють проти Росії на територію Бєлгородської області РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв відреагував на ситуацію в Бєлгородській області

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Заступника голови Ради безпеки Росії Дмитрій Медведєв вважає, що російських повстанців, які зайшли з України в Бєлгородську область і таким чином показують непокору кремлівському режиму потрібно знищувати.

"Цих відморозків треба знищувати як щурів, навіть у полон не брати", — заявив колишній президент Росії та додав, що вважає слова України, які говорять про непричетність до інцидентів на території РФ брехнею.

Окрім того, російський політик пригрозив Заходу, який підтримує Україну та відкриває усе більші можливості отримання сучасного озброєння, включно з винищувачами.

"Чим більш руйнівною буде зброя, що поставляється Києву, тим вірогідніший сценарій ядерного апокаліпсиса", — повідомив Дмитрій Медведєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський політик Дмитрій Медведєв різко висловився про президентку Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн та вказав чи потрібні зараз мирні переговори між Україною та Росією. У своїй промові колишній президент РФ вчергове повторив російську пропаганду щодо того, що Україна нібито перебуває під впливом зовнішніх сил, проте не надав жодних доказів своїм припущенням.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії триває масштабна інформаційна кампанія по залученню контрактників до військової служби для війни в Україні. Дмитрій Медведєв розповів, скільки росіян завербували до російської армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/203479
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Армен

23 травня 2023, 14:02

То есть настолько миролюбивая страна, что постоянно угрожает всем ядерным апокалипсисом? Таких и в плен брать смысла то нет...

Саша

23 травня 2023, 13:39

да пошел он накуй, алкаш обоссаный.


Новини