Головна Новини Світ Росія Шойгу втрачає позиції. У РФ заарештували ще одного чиновника Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу втрачає позиції. У РФ заарештували ще одного чиновника Міноборони

Ще одного чиновника Міноборони РФ заарештували у справі про хабар

12 вересня 2024, 23:05
Поділіться публікацією:

Суд у Москві заарештував В'ячеслава Філіппова, керівника Федерального військового меморіалу "Пантеон захисників Вітчизни" Міноборони РФ, у справі про отримання хабаря.

Шойгу втрачає позиції. У РФ заарештували ще одного чиновника Міноборони

У Росії продовжують саджати чиновників Міноборони. Фото з відкритих джерел

Як пише видання "Коммерсант", Філіппов був затриманий російськими силовиками 10 вересня. Суд заарештував його до 10 листопада.

За версією слідства, Філіппов у 2018-2019 роках отримав у вигляді хабаря автомобіль Volkswagen вартістю 2 млн рублів від глави компанії, яка спеціалізується на встановленні пам'ятників і меморіальних комплексів. Хабар йому передали за укладення Федеральним військовим меморіалом близько 10 контрактів на встановлення пам'ятників.

Філіппову висунули обвинувачення за ч. 6 ст. 290 КК РФ (отримання хабаря в особливо великому розмірі). Йому загрожує до 15 років колонії.

Як відомо, найбільше в Росії військове кладовище "Пантеон захисників Вітчизни" відкрили 2013 року. Меморіал призначений для поховання відставних військових і громадян, які мають особливі державні заслуги перед країною. Наразі на кладовищі понад 900 могил. Зокрема, там поховали командира ПВК "Вагнер" Дмитра Уткіна та генерал-майора Володимира Завадського.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс перемогла у дебатах кандидата від республіканців Дональда Трампа за рахунок впевненості та наступальної тактики, заявив політолог Володимир Фесенко. Політолог відзначив, що в наступальності та зовнішніх невербальних проявах емоцій Гарріс успішно зіграла на полі Трампа і, можливо, саме тому перемогла в дебатах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини