Головна Новини Світ Росія Шойгу заспокоює Путіна після приголомшливої новини про загибель одного з трьох його наступників, - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу заспокоює Путіна після приголомшливої новини про загибель одного з трьох його наступників, - нардеп

У Росії вже почалася боротьба за переділ влади

9 вересня 2021, 07:00
Поділіться публікацією:

Загибель глави МНС Росії Євгенія Зінічева під час навчань в Красноярському краї стає подією дуже цікавою, особливо, з огляду на те, що з'явилася новина про таємне усамітнення президента РФ Володимира Путіна наодинці з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. Буквально — вони удвох пішли в похід. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише народний депутат 8-го скликання Верховної Ради, блогер та журналіст Сергій Висоцький.

Шойгу заспокоює Путіна після приголомшливої новини про загибель одного з трьох його наступників, - нардеп

Путін и Шойгу Фото з відкритих джерел

Він розповідає, Євген Зінічев — один з трьох охоронців Путіна, яких той дуже наполегливо і поступово просував вгору, починаючи з 2013 року. Його колишній начальник охорони Золотов поки керує Нацгвардією РФ, тобто контролює всю внутрішню громадську безпеку. Ще один охоронець, Олексій Дюмін, з позиції голови ССО РФ, відповідав за анексію Криму. Зараз набиває собі руку в держуправлінні на посаді губернатора Тульської області.

Сергій Висоцький зазначає, ця трійка завжди вважалася особистою опричниною Володимира Путіна, яку він сформував на противагу усталеним силовим і апаратним кланам. Кожен з перерахованих вище людей на якихось етапах називався наступником Путіна. Як і Шойгу, який, ще раз варто нагадати, в тайзі, поряд з Путіним, заспокоює того після приголомшливої новини.

"Може, звичайно, і збіг..., але щось мені підказує, що питання 2024 і можливого транзиту влади можна вважати офіційно відкритим!", — резюмував Сергій Висоцький.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Пєсков розповів, чи є надія, що Путін і Зеленський таки зустрінуться в цьому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини