Головна Новини Світ Росія Шойгу знову погрожує Заходу посиленням війни в Україні: що лякає російську армію
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу знову погрожує Заходу посиленням війни в Україні: що лякає російську армію

Шойгу каже, що Кремль буде "своєчасно і адекватно" реагувати на так звані "загрози"

9 серпня 2023, 16:35
Поділіться публікацією:

Очільник оборонного відомства Кремля Сергій Шойгу знову скаржиться на "загрози" для Росії на її західних і північно-західних кордонах. Він нібито побоюється, що війна проти України, яку розпочав Кремль, посилиться через військову допомогу від Заходу.  А ще — загострення може виникнути через вступ Фінляндії до НАТО і в перспективі Швеції.

Шойгу знову погрожує Заходу посиленням війни в Україні: що лякає російську армію

Сергій Шойгу (фото з відкритих джерел)

Таку заяву він зробив під час колегії свого відомства, пишуть російські ЗМІ. А ще — знову заявив, що через допомогу Заходу Україні війна може посилитися.

"Готовність Заходу вкладати в Україну значну частину наявних ресурсів, щоб зламати ситуацію на полі бою, створює серйозні ризики ескалації конфлікту", — сказав Шойгу.

Також він заявив про нібито нові загрози через зі вступом Фінляндії НАТО та схожими намірами Швеції.

"Дестабілізуючим фактором є вступ Фінляндії (в перспективі і Швеції) до НАТО. Також ризики пов'язані з мілітаризацією Польщі, яка перетворилася на головний інструмент антиросійської політики США. Загрози військовій безпеці Росії вимагають своєчасного і адекватного реагування", — заявив Сергій Шойгу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шойгу розповів, як Польща планує захоплювати Західну Україну.Російська пропаганда продовжує спроби посварити Україну із найближчими союзниками, серед яких Польща. Так міністр оборони РФ Сергій Шойгу в черговий заявив, що Польща давно виношувала плани щодо окупації українських земель західної України і тепер Варшава планує розпочати їхню реалізацію. Сергій Шойгу заявив, що Польща має намір створити польсько-українське з'єднання для забезпечення безпеки Західної України, а, по суті, для подальшої окупації цієї території.     

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини