Головна Новини Світ Росія МВС РФ оприлюднили рішення щодо погроз Симоньян: закликала використати ядерну бомбу над Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС РФ оприлюднили рішення щодо погроз Симоньян: закликала використати ядерну бомбу над Росією

Міністерство внутрішніх справ Росії не побачило екстремістських закликів Маргарити Симоньян щодо використання ядерної зброї над Сибіром.

20 листопада 2023, 12:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян у жовтні закликала підірвати ядерну бомбу над територією Сибіру. За словами Симоньян такі дії вимкнуть усі супутники на планеті. Однак ідеї російської пропагандистки розкритикували сибірські депутати та подали на неї заяву до МВС за заклики до екстремізму.

МВС РФ оприлюднили рішення щодо погроз Симоньян: закликала використати ядерну бомбу над Росією

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян. Фото з відкритих джерел

Депутат Мосміськдуми Євгеній Ступін надіслав запит до МВС РФ щодо результатів розслідування екстремістської діяльності Симоньян. Як виявилось у відповіді російські правоохоронні органи заявили, що після перевірки не виявили незаконних дій з боку Маргарити Симоньян.

"Звичайно, це не антивоєнні цінники в магазині клеїти", — прокоментував ситуацію російський депутат.

Євгеній Ступін пригадав антивоєнну акцію художниці Саші Скочиленко на початку весни 2022 року. Жінка в одному з супермаркетів замінила цінники на яких були антивоєнні гасла: "Путін бреше з екрана телевізора", "Росія використовує пересувні крематорії", "Зупиніть війну..", "Російська армія зруйнувала школу" та інші.

Судовий процес над Скочиленко тривав близько 19 місяців та закінчився судовим вироком. Жінку посадили на 7 років до в’язниці нібито через "фейки" про російську армію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пропагандистка Симоньян подякувала президенту Росії Володимиру Путіну за "людяність" у війні в Україні. Крім того, пропагандистка спробувала пояснити, чому Росія напала на Україну.

Також "Коментарі" писали про Маргариту Симоньян, яка видала свою пропагандистську версію, коли Путін піде "на припинення" вогню в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини