Головна Новини Світ Росія "Сиди тихо": російська співачка дала Пугачовій "пораду"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сиди тихо": російська співачка дала Пугачовій "пораду"

Маша Распутіна розкритикувала Аллу Пугачову за те, що вона виїхала з Росії

12 червня 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  Маша Распутіна, що виступає за  продовження російської окупації   в Україні, висловила свою думку про  колег, які  залишили Росію.

"Сиди тихо": російська співачка дала Пугачовій "пораду"

Маша Распутіна (фото з відкритих джерел)

Беручи участь в  програмі одного з відомих російських пропагандистів Бориса Корчевникова, Распутіна  не називала ім'я Алли  Пугачової, проте  згадала її фразу про "рабів і холопів", яку  Алла Борисівна ще раніше  озвучила, називаючи так росіян.

"Втекли, тоді сидіть тихо. Навіщо говорити про країну, яка давала вам усе? Берете й обгаджуєте все. Ці "раби і холопи" ходили до вас на концерти, віддавали останні гроші", — розійшлась Маша Распутіна.

До слова,  Примадонна публічно засудила війну в Україні, яку  почала РФ,  при цьому  виїхала з  родиною жити до  Ізраїлю.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Пугачової відібрали важливе звання в РФВ  Примадонни,  зірки з РФ  Алли Пугачової, що засуджує кривавий кремлівський режим Кремля і  виїхала за кордон, відібрали її звання королеви російської естради. Цим званням вирішили нагородити відому  прихильницю путінського режиму. 

Під час  економічного форуму у Санкт-Петербурзі присутні вирішили, що антивоєнна позиція  Алли Борисівни не дозволяє їй і далі бути королевою естради. При цьому, на думку росіян, це звання заслуговує інша співачка, яка є фанаткою  диктатора Путіна. Це - Любов Успенська.

Сама Примадонна поки  ніяк не відреагувала на новину. Проте, ймовірно, що їй до цього байдуже, адже співачка не  має планів повертатись в РФ.  Алла Борисівна  публічно осудила  кремлівську владу та вторгнення РФ на територію   України. У вересні 2022 року Примадонна подала заяву до російського Мін'юсту РФ з пропозицією визнати її "іноземним агентом", це вона зробила  на знак солідарності зі своїм чоловіком Максимом Галкіним.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини