Головна Новини Світ Росія Силовики шукали в штабі Навального порно
commentss НОВИНИ Всі новини

Силовики шукали в штабі Навального порно

Спочатку близько шести правоохоронців оглянули офіс, а після туди приїхав експерт і почав фотографувати приміщення

12 лютого 2021, 03:38
Поділіться публікацією:

У московському штабі опозиціонера Олексія Навального проводять обшуки. Про це розповів працівник штабу Олександр Шепелев, передає "Медіазона".

Силовики шукали в штабі Навального порно

Російські силовики - фото з відкритих джерел

Так, представники внутрішніх органів РФ нагрянули з обшуком в штаб опозиціонера Олексія Навального. Офіційним приводом став пошук порнопродукції в офісі.

Як говориться в повідомленні Шепелєва, силовики пояснили свій візит тим, що "прихильники Навального нібито друкують порнографічну продукцію"

Повідомляється, що обшук проводився співробітниками московського карного розшуку.

Після першого повідомлення зв'язок з Олександром Шепелєвим припинилася. Як повідомляють очевидці, близько штабу Навального чергує автозак. Інтернет спільнота вже висунула гіпотезу про зв'язок обшуку з акцією "Любов сильніша за страх", яку громадські працівники планували провести в День всіх Закоханий — 14 лютого.

Нагадаємо, Олексій Навальний, отруєний 20 серпня в аеропорту "Томська" хімічною зброєю "Новачок", розповів, скільки коштувало його лікування в німецькій клініці "Шаріте" і хто його оплатив. За словами Навального, вихід з коми і лікування обійшлося в 49 тисяч євро. Ці гроші надали три росіянина: підприємець Євген Чичваркін, економіст Сергій Алексашенко і айтішник Роман Іванов. Як відомо, опозиційний політичний діяч був затриманий по приїзду в Російську Федерацію з Німеччини і був доставлений в СІЗО "Матроська тиша".

Затримання Навального вироблялося відповідно до того, що він перебував у розшуку за багаторазові порушення випробувального терміну. За словами Олексія Якубіна, Навальний претендує бути опонентом влади з великої літери.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини