Головна Новини Світ Росія Симоньян і Соловйов заявили, що треба "купити Україну", але без Львова
commentss НОВИНИ Всі новини

Симоньян і Соловйов заявили, що треба "купити Україну", але без Львова

Симоньян і Соловйов влаштували істерику з погрозами і дивними "ідеями"

27 березня 2023, 20:55 comments1808
Поділіться публікацією:

Представники  російських пропагандистських ЗМІ  відпрацьовують  величезні гонорари, видаючи в ефір  порції  нісенітниць про свою  гуманну  країну та дивні мрії  про виробництво  тисяч  танків та мільйонів  боєприпасів.

 Симоньян і Соловйов заявили, що треба "купити Україну", але без Львова

Пропагандист Соловйов (фото з відкритих джерел)

За інформацією Телеграм-канал "НеШутки",  телеведучий  Соловйов нещодавно зробив заяву, що Росія — одна країна, в якій "неухильно дотримуються прав людини".

"Єдина країна, де є свобода, повага до людини та її прав — це Росія. Єдина країна, яка високо підняла європейські цінності", — сказав він.

За словами іншої топ-пропагандистки  Маргарити  Симоньян, Росія може "купити Україну" за заморожені в Європі активи.

"Ось у мене яка ідея з'явилася: є ж наші 300 мрд доларів арештованих. Вони нам їх віддати не можуть. Я пропоную вихід — вони виплачують ці гроші в рахунок нашої покупки тих земель, які хочуть бути з нами. Це принципово — нам потрібні ті, хто хоче бути з нами. Львів нам не потрібен. А ось люди, які хочуть бути з нами на своїй землі, ці гроші відправлять Україні нібито за них. Вони це називатимуть репараціями, а ми це назвемо покупками", — заявила Симоньян.

При цьому, не обійшлось без погроз у тому, що Росія "ще нічого не починала", а тому може почати,  як  збільшить випуск  тисяч танків та мільйони снарядів.

"Час на жарти закінчився. Ми повинні тихо і спокійно всім наваляти... Жарти закінчилися", — підсумував Соловйов, маючи божевільний вираз обличчя.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що кремлівська пропагандистка раптово визнала, що "референдуми" Росії в Україні фейкові.Маргарита Симоньян раптово визнала, що російські "референдуми" в Херсонській та Запорізькій областях — фейкові. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини