Головна Новини Світ Росія Симоньян розмріялася швидше приїхати до Києва: в Україні їй уже відповіли – чекають
commentss НОВИНИ Всі новини

Симоньян розмріялася швидше приїхати до Києва: в Україні їй уже відповіли – чекають

Пропагандистка Кремля натякає, що українцям потрібно знову забути про вбивства мільйонів своїх співвітчизників

4 листопада 2022, 21:54
Поділіться публікацією:

Сьогодні у Росії відзначають день народної єдності. І вже здивували своїми публічними випадами у зв'язку зі святом деякі спікери Кремля, серед яких заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв, який зібрався перемагати темні сили, а також головна пропагандистка Кремля Маргарита Симоньян, яка у себе в Телеграм пофантазувала, хто і як буде росіянам у Києві голови ламати. Пропагандистка висловила впевненість, що росіяни знову з'являться у Києві після завершення розв'язаної ними війни проти України. Про що свідчать такі випади росіян? Чому вони не перестаю марити перемогою над Україною та "єдністю" з українцями? Видання "Коментарі" у цьому питанні розбиралося разом із експертами.

Симоньян розмріялася швидше приїхати до Києва: в Україні їй уже відповіли – чекають

Маргарита Симоньян. Фото: з відкритих джерел

Російським пропагандистам дорогу в Україну закрито

Український дипломат, політичний експерт Вадим Трюхан погоджується з тим, що Маргарита Симоньян видала чергову дичину. Аналізувати її не варто. Бо це більше психіатрів для досліджень.

"Проте звернути увагу треба ось на що. Вона насправді мимоволі виразала надії і очікування десятків мільйонів росіян. Мовляв, все якось розсмокчеться, забудеться і будемо, як і раніше, дружить сємьямі, заводамі, камандамі тощо. Ну, а чьо, вбивства мільйонів невинних українців протягом століть же "забувалися" раніше, зокрема під час селянських повстань XVI-XIX сторіч, голодоморів, сандармохів, гулагів, форсувань Дніпра тощо", — зазначив експерт.

Вадим Трюхан вважає, що надії росіян марні, нічого вже не розсмокчеться і тим більше не забудеться. Тільки покаяння та відсидка справедливого терміну ув'язнення стане перепусткою до України. І це не всім.

"Симоньян зі своїм не менш дебільним чоловіком каясаняном, кисельовим, соловйовим, скабеєвою і ще кількома сотнями топових російських пропагандистів про Україну може лише мріяти у снах своїх. Дорога їм закрита. Раз і назавжди", – підсумував дипломат.

Кожен Кеосаян та Симоньян рідною російською мовою, разом із незнайомими трьома столами, зможе заспівати пісню у Києві

Популярний український блогер, оглядач Кирило Данильченко вважає, що у своїх мріях Симоньян згадує Україну і не дарма. Адже настане, звичайно, час, про який говорить Марго.

"Дімон Медведєв задушить свого князя темряви і піде у сибірський скіт стояти на стовпі. А кожен Кеосаян та Симоньян рідною російською мовою, разом із незнайомими трьома столами, зможе заспівати пісню в Києві "Ніч яка місячна зоряна ясная". А потім ймовірно "Стрічка за стрічкою". І можливо про "Гуцулку Ксеню". Тому, що на базі відпочинку "Ізолятор" під Києвом без пари пісень на розсуд старшого бараку не прозвучить команда — "Встати, приступити до їжі", — зазначив Данильченко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в історії про "брудну бомбу" поставлено крапку: як подолати ядерний та енергетичний шантаж РФ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини