Головна Новини Світ Росія Син публікує дивні пости: у мережі стверджують, що Кадиров при смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Син публікує дивні пости: у мережі стверджують, що Кадиров при смерті

У глави Чечні нібито відмовили нирки, і зараз він перебуває у дуже поганому стані

2 липня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Очільник  Чечні  Рамзан Кадиров може знаходитись у важкому стані, близькому  до смерті. Про це  стверджує екс- прессекретар чеченського батальйону імені Шейха Мансура, що виступає на  стороні нашої країни, Іслам Бєлокієв. Він  повідомив, що в  лідера Чечні  ніби відмовили нирки, і процедура діалізу вже не  може йому допомогти. Кадиров знаходиться в такому стані, що тепер  йому  навіть важко говорити.

Син публікує дивні пости: у мережі стверджують, що Кадиров при смерті

Рамзан Кадиров (фото з відкритих джерел)

"Його нирки практично відмовили, і надходить інформація, що йому й говорити складно. Не допомагає навіть процедура діалізу (штучне очищення крові від токсинів, надлишку води тощо). А це означає, що швидше за все він незабаром помре", –  стверджує  Іслам  Бєлокієв.

Як він продовжив,  перебуваючи в такому стані, керівник Чечні   довго протриматись не зможе.  Тому заявляє, що смерть  чеченського лідера посилить  боротьбу за владний пост в цій  республіці, і ця обставина стане причиною  регіональних змін.

"Серед найближчих родичів Кадирова немає нікого, хто зміг би його замінити, – потіснивши Даудова (крило ФСБ) або Алаудінова (крило міністерства оборони), які мають велику підтримку з боку російських силових структур. У разі ж приходу до влади когось не з родини Кадирових, всю вертикаль і горизонталь влади в окупованій Чечні буде піддано тотальній зачистці від старого кадировського впливу", – підсумував  спікер чеченського батальйону.

 Поки в інформаційному  середовищі ставлять питання,  куди  подівся  керівник Чечні і чому  тривалий час його  не має на публіці,  його менший син Адам  оприлюднює  в соціальних мережах  свої повідомлення,  зі зворушливими словами подяки батькові.

"Батько. Яке безмежне щастя, коли у тебе є орієнтир, еталон, наставник. Плече, на яке можна покластися у складний момент, приклад, до якого можна прагнути, добрий погляд, який вищий за усі нагороди. Хай береже вас Всевишній, шановний Рамзан Ахматович", – пише  Адам  Кадиров в одному зі своїх останніх постів.

Син публікує дивні пости: у мережі стверджують, що Кадиров при смерті - фото 2

Ще Адам  виставив відеоролик  про те, "як важко втратити батька і що цінність батька можна зрозуміти лише після його смерті".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кадиров назвав причину бунту Пригожина.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини