Головна Новини Світ Росія Син відомого російського співака, який активно підтримує Путіна, відрікся від нього
commentss НОВИНИ Всі новини

Син відомого російського співака, який активно підтримує Путіна, відрікся від нього

Михайло Шуфутинський давно у сварці зі своїм сином

15 квітня 2024, 23:10
Поділіться публікацією:

Відомий співак з РФ Михайло Шуфутинський  повідомив, що його син перестав спілкуватись з ним, справжня причина – не  його підтримка війни в Україні, а нова дівчина артиста.

Син відомого російського співака, який активно підтримує Путіна, відрікся від нього

Михайло Шуфутинський (фото з відкритих джерел)

Як розповів Шуфутинський, його менший син Антон взагалі не переносить його молоду обраницю Світлану Уразову. Старший син Михайла Шуфутинського намагавсь  поговорити із своїм братом і роз’яснити  йому ситуацію, що склалась, але поки ці старання не увінчались успіхом.

"Брат йому пояснював, що це ж добре, що тато знайшов людину, з якою щасливий, але він не розумів", — сказав  співак.

Ще  Шуфутинський  каже, що і дружина його сина Антона різко негативно ставиться до його нової коханої.

"Коли я привіз усіх родичів, і ми зі Світланою приїхали знайомитися, вона не захотіла навіть нічого чути про неї. Я думаю, що вони не мають права до мене так ставитися. Я нічим цього не заслужив", — переконаний артист. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що син російського співака відрікся від батька, бо санкції заважають йому жити. Прихильника Путіна Олега Газманова  не  визнають в цивілізованих країнах і відверто сміються з його  піару на російській війні. Поступово від нього починає  відвертатись  навіть  родина. 

Для прикладу, в російських ЗМІ  опублікована  новина про те, що середній із дітей  виконавця, Філіп, офіційно відмовивсь  від прізвища Газманов. Філіп  взяв дівоче прізвище матері — Муравйов, про що вже з'явилась   інформація  в Єдиному державному реєстрі юросіб  РФ.

Причина в тому, що Філіп Газманов  не захотів носити прізвище батька, проста:  він не розділяє пропагандистські погляди співака, чия  незадовільна репутація за кордоном не дає розвиватись бізнесу молодого підприємця. Олег Газманов знаходиться  в міжнародному розшуку і під санкціями Євросоюзу  через підтримку війни в Україні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини