Головна Новини Світ Росія Скандаліст та алкоголік: улюблений співак Кремля потрапив у скандал через непристойну поведінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандаліст та алкоголік: улюблений співак Кремля потрапив у скандал через непристойну поведінку

Григорій Лепс здивував своєю поведінкою на сцені, коли там з'явилася Ані Лорак.

15 липня 2024, 23:40
Поділіться публікацією:

 Російський співак Григорій Лепс, відомий своїм захопленням кривавим вторгненням РФ в Україну, нещодавно опинився в центрі уваги через свою поведінку на концерті у Вітебську. Під час виконання дуетної пісні зі зрадницею України Ані Лорак, Лепс демонстрував несподівану енергію, що викликало сміх у співачки прямо на сцені.

Скандаліст та алкоголік:  улюблений співак Кремля потрапив у скандал через непристойну поведінку

Григорій Лепс (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє російське пропагандистське ЗМІ mk.ru, Лепс "похльостував" Лорак по спині та трохи нижче під час їх виступу. Така поведінка здивувала і розвеселила Лорак, яка приїхала на концерт зі своїм коханим Ісааком Віджраку.

Цей інцидент став ще одним нагадуванням про скандальні особисті та професійні зв'язки як Лепса, так і Лорак, які продовжують підтримувати Росію в її агресії проти України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський співак, що має проблеми з алкоголем, зробив інтимну пластику та заявив про "проблеми". Російська знаменитість  Григорій Лепс, що став  відомим  власними епатажними витівками,  під час концерту і за  його лаштунками  може  поводитися зовсім  непередбачувано. Коли співак  в поганому настрої, папараці з ним  не мають бажання  спілкуватись. Коли Лепс перебуває в хорошому настрої, він стає більш балакучішим. 

Зовсім  недавно російські ЗМІ  надрукували  деякі моменти з інтерв'ю, яке  російська зірка дала за лаштунками одного з виступів. В  нього цікавились, якої він думки про пластичні операції. Григорій Лепс сказав, що ставиться до  пластичної хірургії  позитивно, і сам не один раз  звертавсь до пластичного хірурга, щоб поправити вади. "Добре ставлюся: я сам весь у пластиці", — сказав Лепс.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини