Головна Новини Світ Росія Скільки населених пунктів Курщини під контролем України: у Кремлі озвучили цифри
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки населених пунктів Курщини під контролем України: у Кремлі озвучили цифри

У Кремлі визнали, що ситуація в Курській області "складна"

12 серпня 2024, 16:02 comments4416
Поділіться публікацією:

Російському диктатору Володимиру Путіну доповіли про 28 населених пунктів Курщини під контролем супротивника. Як передає портал "Коментарі", виконуючий обов'язки губернатора Курської області РФ Олексій Смирнов доповів лідеру Кремля Володимиру Путіну про непросту ситуацію в регіоні.

Скільки населених пунктів Курщини під контролем України: у Кремлі озвучили цифри

Бої у Курській області. Фото з відкритих джерел

Вріо губернатора РФ заявив, що ситуація в Курській області "складна". За його словами, "під контролем противника" знаходиться 28 населених пунктів, де мешкає близько 2 тисяч осіб.

"Глибина проникнення українських військ – 12 км, ширина – 40 км. З регіону виїхали та евакуйовано 121 тисячу осіб, ще 180 тис. осіб підлягають евакуації", – висловився Олексій Смирнов.

Зазначимо, російський диктатор Володимир Путін у ході оперативної наради в режимі відеоконференції оцінив перспективи переговорів з Україною на тлі ситуації в Курській області. Кремлівський диктатор заявив, що Україна атакувала Курську область нібито для покращення переговорних позицій. Але сам Путін не бачить тепер жодних передумов для розмови з Києвом.

За словами диктатора, Міноборони РФ має "вибити супротивника з території регіону". Президент країни-окупанта вкотре заявив, що Захід нібито воює проти Росії "руками українців".

"Противник прагне поліпшення своїх переговорних позицій у майбутньому. Але про які переговори взагалі може йтися з людьми, які завдають ударів по мирним людям та громадянській інфраструктурі. Або намагаються створити загрози для об'єктів ядерної енергетики. Про що з ними взагалі можна говорити?", — додав Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін істерично вимагає організувати контрнаступ: де чекає на новий удар.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини