Головна Новини Світ Росія "Слава Богу": російський актор, який родом з Вінниці, публічно порадів війні РФ проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слава Богу": російський актор, який родом з Вінниці, публічно порадів війні РФ проти України

Векслер, який народився і виріс в Україні, прославляє окупантів і видає фейки Кремля.

24 вересня 2023, 22:10 comments1413
Поділіться публікацією:

Знаменитість з фільму "Антикіллер" Сергій Векслер, який  родом з міста  Вінниця і  при цьому жив  в Україні  чимало часу, публічно висловився щодо   продовження повномасштабної  війни.  Актор тепер мешкає в Росії,  і є одним з прихильників  путінського режиму,  тому зараз ексукраїнець розповсюджує  кремлівські  фейки і тим самим підтримує  російську пропаганду.

"Слава Богу": російський актор, який родом з Вінниці, публічно порадів війні РФ проти України

Сергій Векслер (фото з відкритих джерел)

"Вісім років я дивувався. Вони ж усі, я маю на увазі населення України, почуйте мене зараз, вони зав'язані кров'ю. Вони всі протягом багатьох років скидалися грошима, вони пересилали їх СМС-ками, на оснащення армії, яка воювала на Донбасі", — сказав актор,  спілкуючись з таким самим прихильником  путінського режиму Борисом Корчевніковим.

Векспер озвучує кремлівські  фейки, щоб таки  ошукати глядачів своїм твердженням, що  українці  ніби "бомбили" Донбас і хотіли знищити його  мешканців. Ці вигадки в Росії  активно поширюють  ще з 2014 року.

"Я прийняв її як неминуче і те, що повинно було статися. І сталося. Слава Богу, що це сталося, — заявляє цей прихильник  путінського режиму.

Дещо раніше була оприлюднена інформація, що  цей колишній українець, що жив  у Вінниці, погрожує  матері з причини  суперечок  про військове вторгнення РФ. Артист  перевіз матір до Росії,  проте вона і далі  читає  новини з України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор родом із Запоріжжя поїхав розважати окупантів на Донбасі. Відомий артист з РФ  Гоша Куценко родом  з Запоріжжя.  Коли був малим,  його сім'я переїхала до Львова, де  він  вчився  і здобув вищу освіту. 24 лютого  минулого року в соціальних мережах  він виставив відеоролик, де  згадує  про своє коріння. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини