Головна Новини Світ Росія «Солдат Путіна» вказав нову ціль для російського вторгнення
commentss НОВИНИ Всі новини

«Солдат Путіна» вказав нову ціль для російського вторгнення

Російський пропагандист Володимир Соловйов закликає не зупинятись російським військам і захопити всю Європу.

2 лютого 2023, 16:00 comments2436
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один з головних пропагандистів Кремля Володимир Соловйов не скупиться на погрози. Цього разу мішенню своєї ненависті він обрав країни Заходу та заявив, що російські війська, які атакують Україну, мають піти ще далі, аж до берегів Атлантичного океану. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Антона Геращенка.

«Солдат Путіна» вказав нову ціль для російського вторгнення

Путін і його солдат пропаганди Соловйов. Фото з відкритих джерел

Володимир Соловйов, якого також називають медійним "солдатом Путіна", вкотре поширює пропагандистські тези Кремля для своєї російської аудиторії. В одному з останніх ефірів своєї телепередачі на пропагандистському державному каналі Соловйов закликав військових РФ не зупинятись навіть на Берліні, а йти ще далі – до берегів Атлантики та навіть США.

"Я проти того аби йти до Берліну, потрібно далі, потрібно до великої калюжі та через неї. Мені ще дачу на Комо повертати", — говорить кремлівський пропагандист.

Під великою калюжею Соловйов мав на увазі Атлантичний океан, а за ним розташована Америка, включно з США та іншими країнами.

Згадав росіянин і про свою італійську дачу, що знаходиться поблизу озера Комо. У березні 2022 року в рамках санкцій проти Росії у Соловйова конфіскували віллу вартістю близько 8 млн євро.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова президента Польщі Анджея Дуди, який сказав, що росіяни прийдуть підписувати мир на колінах. Також Дуда запропонував Зеленському місто в якому можна підписати мирну угоду з Росією.

Також "Коментарі" писали, що Австрія прийняла рішення вислати чотирьох російських дипломатів з країни. Двоє працювали в російському посольстві у Відні, тоді як інші були представниками Росії при ООН в Австрії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

имя

2 лютого 2023, 16:41

це клован а не солдат

Ермаков

2 лютого 2023, 16:31

Фото 2018 года с Путиным-3


Новини