Головна Новини Світ Росія Соловйов наїхав на прихильників РФ в Україні та назвав їх «законними цілями»
commentss НОВИНИ Всі новини

Соловйов наїхав на прихильників РФ в Україні та назвав їх «законними цілями»

У РФ наїхали на прихильників Путіна в Україні, оскільки вони не виступають проти української влади

9 вересня 2024, 10:02 comments1053
Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов в ефірі своєї програми назвав усіх українців зрадниками і наголосив, що жалю не варті навіть ті українці, які досі займають проросійську позицію, ходять до церкви московського патріархату та не підтримують президента Володимира Зеленського.

Соловйов наїхав на прихильників РФ в Україні та назвав їх «законними цілями»

Володимир Соловйов

За його словами, ці українці винні перед Росією тому, що не повстали проти України та не ведуть партизанську війну заради диктатора Володимира Путіна.

"Величезний привіт усім колаборантам, які ще чекають на російську армію. Кремль через свого головпропагандиста прямо передає – ви всі для Росії такі ж вороги, як і умовні бандерівці. Хороших українців для них взагалі немає. Кожен українець незалежно від релігійних уподобань та мови спілкування – для них "іуда" та "законна мета", – зазначив журналіст Денис Казанський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров заявив, що й надалі вважає українців "братським народом". За його словами, нібито більшість українців не є ворогами для РФ і у Кремлі нібито це "прекрасно знають". У той же час він заявив, що зараз нібито можна спостерігати "агонію київського режиму". Лавров вважає, що саме на це вказує операція ЗСУ у Курській області.

При цьому глава МЗС Росії знову заявив, що Захід привів до влади "своїх людей" шляхом "антиконституційного державного перевороту". І ці люди тепер виконують "замовлення" Заходу та перетворюють Україну на "нацистську загрозу" Російської Федерації. При цьому Лавров самовпевнено заявив, що нібито ні Україна, ні Захід нічого не вийде.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини