Головна Новини Світ Росія Сотні безіменних могил: знайдено величезне кладовище "Вагнера" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сотні безіменних могил: знайдено величезне кладовище "Вагнера" (ВІДЕО)

На кадрах видно понад сотню могил

24 січня 2023, 22:55 comments1007
Поділіться публікацією:

В  приватній військовій  компанії "Вагнер" облаштований  ще один  цвинтар  для найманців компанії. Загиблих  хоронять в безіменних  похованнях.

Сотні безіменних могил: знайдено величезне кладовище "Вагнера" (ВІДЕО)

Знайдено величезне кладовище "Вагнера" (фото: скриншот з відео)

За інформацією  офіцера ЗСУ, військового блогера  Анатолія  Штефана, що має позивний  "Штірліц", "вагнерівці" не порушують традицій, закопуючи своїх "двохсотих" вояк. 

"Цвинтар ПВК "Дємбєль". Традиції не змінюємо", — коментує з сарказмом "Штірліц".

На  відео  можна побачити  більше сотні нових  поховань, на яких  фірмові похоронні вінки  ПВК Пригожина. На  самій території "вагнерівського могильника"  безперестанно  їздить екскаватор. Спецтехніка залучена  для  того, щоб облаштовувати  нові місця  поховань.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що речник російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков видав нову заяву про те, що нібито українські спецслужби можуть готувати замах на керівника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. За словами кремлівського речника, Україна вже пов'язана з низкою замахів в Росії.  Як приклад, він  навів "жахливе" вбивство Дар'ї Дугіної.   Потім речник Путіна заявив, що про безпеку Пригожина й можливий замах на нього з боку України й ЦРУ краще запитати в російських спецслужб.

Також "Коментарі" писали про те, що РФ розпочинає операції за участю ПВК "Вагнера" в Африці та Європі.Російське керівництво активно використовує ПВК "Вагнера" не лише на війні проти України. Дедалі частіше фіксую появу бойовиків в Африці та Європі. Найманці виконують два завдання. Перша – придушувати антиросійські, антикремлівські настрої. Друга – захищати інтереси Москви у гірничодобувній промисловості.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини