Головна Новини Світ Росія Справжнє божевілля: як Північна Корея зустрічає Путіна (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Справжнє божевілля: як Північна Корея зустрічає Путіна (ФОТО)

Культ особистості Кім Чен Ина поступився місцем культу особистості Путіна

18 червня 2024, 21:25
Поділіться публікацією:

 Російський президент Володимир Путін сьогодні вперше за 24 роки відправляється до Північної Кореї на зустріч з Кім Чен Іном.

Справжнє божевілля: як Північна Корея зустрічає Путіна (ФОТО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

З нагоди цього візиту вулиці Пхеньяну прикрасили портретами Путіна, вивісками про "міцну корейсько-російську дружбу", привітальними банерами та прапорами Російської Федерації.

Останній раз Путін відвідував КНДР у 2000 році, за часів Кім Чен Іра – батька нинішнього північнокорейського лідера. Восени 2023 року Кім Чен Ін відвідав Росію. Цей візит, ймовірно, був пов'язаний з домовленостями щодо поставок ракет KN-23/24, які вже на початку 2024 року було запущено проти України.

Відомо, що Путін планує відвідати КНДР 18 червня. Це зростає обурення щодо збільшення військової співпраці між двома країнами, відзначає The Washington Post.

Справжнє божевілля: як Північна Корея зустрічає Путіна (ФОТО) - фото 2
Справжнє божевілля: як Північна Корея зустрічає Путіна (ФОТО) - фото 3
Справжнє божевілля: як Північна Корея зустрічає Путіна (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін публічно подякував одному із союзників за підтримку у війні проти УкраїниРосійський диктатор Володимир Путін напередодні візиту до КНДР опублікував статтю, де похвалив цю країну за "тверду підтримку" російських загарбників у війні проти України та заявив, що готовий до тісної взаємодії з Північною Кореєю, "щоб зробити міжнародні відносини більш демократичними та стабільними". Про це йдеться у статті Путіна у північнокорейській газеті "Нодон синмун", опублікованій на сайті Кремля. 

Путін заявив, що Росія "високо цінує тверду підтримку КНДР" у проведенні війни проти України та солідарність цієї країни з РФ з ключових міжнародних питань. Російський диктатор повторив свої традиційні наративи про те, що США "роблять все, щоб затягнути і з більшою силою розпалити" війну в Україні та нібито відкидають усі "спроби мирного врегулювання ситуації", тоді як країна-агресор нібито "була і буде відкрита" для рівноправного діалогу з усіх, найскладніших питань.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини