Головна Новини Світ Росія США ризикують стати стороною війни в Україні: Лавров знову виступив з погрозами
commentss НОВИНИ Всі новини

США ризикують стати стороною війни в Україні: Лавров знову виступив з погрозами

Лавров побачив американських найманців в Україні

21 вересня 2022, 22:24
Поділіться публікацією:

Очільник дипломатичного відомства Росії Сергій Лавров знову взявся погрожувати США. Він заявив, що нібито  американські найманці беруть участь у війні на боці ЗСУ.  І вони ніби мають інформацію Відтак Америка  "може стати стороною конфлікту". Про це Лавров заявив під час інтерв’ю американському виданню Newsweek.

США ризикують стати стороною війни в Україні: Лавров знову виступив з погрозами

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

 Лавров звинувати США, що з американської зброї нібито обстрілюють російської території. Та пригрозив, що Америка може "може стати стороною конфлікту".

 "З натовського, американського озброєння обстрілюють суміжну Україні російську територію, вбивають там мирних жителів. У Пентагоні не приховують факту передачі Києву розвідданих і цілевказівок для ударів. Ми фіксуємо присутність американських найманців і радників "на полі бою". Сполучені Штати, по суті, балансують на межі перетворення на сторону конфлікту", – заявив Лавров.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Байден розповів світовим лідерам, що РФ хоче зробити з Україною. Американський президент під час свого виступу в ООН заявив, що РФ хоче повністю знищити Україну та масово вбиває українців. Джо Байден сказав, що в світових лідерів від жахів, які росіяни творять в Україні, має холонути кров. Таку заяву він зробив, виступаючи на Генасамблеї ООН. Президент США наголосив, що Путін взагалі заперечує існування української держави. Саме тому його метою є тотальне знищення України та вбивство її громадян. Через це російська армія б'є по школах, вокзалах, лікарнях та житлових будинках українців. Окрім цього, у своєму виступі Джо Байден згадав вбитих та закатованих українців, яких знаходять у братських могилах на звільнених територіях.

  
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини