Головна Новини Світ Росія США створюють Путіну умови для легкого переобрання президентом РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

США створюють Путіну умови для легкого переобрання президентом РФ

Сполучені Штати насправді створюють умови російському диктатору Володимиру Путіну для того, щоб він міг без особливих труднощів переобратися на посаду президента, про це в інтерв’ю «Главреду» заявив Роман Світан

6 березня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

Військовий експерт Роман Світан відзначив, що Конгрес США досі не може прийняти рішення про виділення такої необхідної фінансової допомоги Україні. Більше того, на його думку, американські політики створюють для російського диктатора Володимира Путіна комфортні умови для того, щоби він успішно пройшов передвиборну кампанію і переобрався.

США створюють Путіну умови для легкого переобрання президентом РФ

Володимир Путін

"Штати нічого нам не дають, щоб ми раптом нікуди не просунулися на лінії фронту і не створили Путіну проблем",
- відзначив військовий експерт.

Саме тому, він припустив, що Україна може розраховувати на допомогу від США тільки після того, як Путін переможе у виборах та прийме присягу.

При цьому Світан відзначає, якщо Київ зможе отримати допомогу від Сполучених Штатів ще навесні, то зуміє організувати одну локальну наступальну операцію, ймовірно, у бік Криму. При цьому для її планування та організації всього необхідного знадобиться час. Як вважає військовий експерт, якщо допомога надійде до весни, то така кампанія може відбутися десь у серпні чи вересні. Проте, додає Світан, все ж треба добре проаналізувати спроможності ЗСУ і визначитися з тим, чи не варто перенести наступ на наступний рік.

Разом з тим, додає військовий експерт, якщо в Сполучених Штатах не ухвалять рішення про надання фінансової допомоги Україні навесні, то до кінця року Україна не проводитиме заходи наступального характеру, оскільки просто не зможе їх організувати за такий короткий термін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Росії диктатора Володимира Путіна запідозрили у співпраці із країнами Заходу. Так, там вважають, що "спеціальна воєнна операція" не має змісту, а диктатор просто знищує росіян на замовлення Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини