Головна Новини Світ Росія В Росії запідозрили Путіна у співпраці із Заходом. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії запідозрили Путіна у співпраці із Заходом. Про що мова

Друг російського терориста Ігоря Гіркіна Михайло Полинков заявив, що російський диктатор Володимир Путін навмисне знищує росіян на війні з Україною, про це повідомив у Телегармі журналіст Денис Казанський

5 березня 2024, 19:48 comments1881
Поділіться публікацією:

Як заявив Полинков, так звана "спеціально воєнна операція" не передбачає жодної чіткої мети. Окрім того, він підкреслив, що Володимир Путін просто вбиває росіян, бо має таке "замовлення" від Заходу.

В Росії запідозрили Путіна у співпраці із Заходом. Про що мова

Володимир Путін

"З приводу Заходу, звичайно, смішно, але в цілому хід думки правильний. Безумство безглуздої м'ясорубки стає все очевиднішим. І те, що здурівший Путін заради власних комплексів і образ просто прирікає Росію на гарантований крах і багаторічну ганьбу, вже зрозуміло і без глибокої аналітики",
 — відзначив Казанський.

При цьому він підкреслив, що все ж інші прихильники війни в Україні продовжують радіти тому, як РФ вбиває мирних громадян, руйнує їх домівки. У той же час, каже журналіст, вони не помічають тієї прірви, яка на них насувається.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Росії почали підозрювати, що влада замовчує реальні втрати у війні. Зокрема, військовий із РФ Андрій Морозов опублікував пост, в якому розкрив реальні втрати окупантів у Авдіївці. За його словами, мова йде про 16 000 вбитих росіян. Інформація мала шокуючий ефект на росіян. Після цього Морозова почали нещадно критикувати пропагандисти, які заявляли, що за часів Сталіна його би точно вбили. Наступного дня росіянин вчинив самогубство, заявивши, що вимушений був так зробити, оскільки його змусили видалити повідомлення, в якому говориться про реальні втрати росіян.

Окрім того, ще один прибічник терориста Ігоря Гіркіна Лев Вершинін опублікував лист від російських вдів, чиї чоловіки загинули під Авдіївкою. Він підтверджує інформацію про те, що втрати окупантів у цьому місті були насправді шаленими.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини